Zoek een vacature

Preventieassistent zorginstellingen

Werkgever
Mondzorg voor Zorginstellingen BV
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Theo van den Kieboom
Adres
Zalmweg 1B
Postcode en plaats
4941 VX, Raamsdonksveer
Telefoonnummer
088 9366300

Functieomschrijving

De preventieassistent werkt zelfstandig, zoals het verrichten van werkzaamheden op het gebied van tandheelkundige preventie en mondhygiëne. Uiteraard assisteert hij/zij ook de tandarts. De preventieassistent van MondZorgPlus werkt op verschillende locaties en wordt daarbij tijdig voorzien van de benodigde materialen. Daarnaast is hij/zij het eerste aanspreekpunt voor de instellingen en verantwoordelijk voor de eigen administratie.

Wie zijn wij

MondZorgPlus is de specialist voor het verlenen van (aangepaste) structurele tandheelkundige zorg in zorginstellingen, zowel voor kwetsbare ouderen als voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast de reguliere tandheelkundige zorg geven wij op maat ondersteuning bij de verzorging van de mond, zoals mondhygiëne-instructies en/of gebitsreiniging. Onze werkwijze is erop gebaseerd dat wij de verzorgenden van de instellingen minimaal of zelfs niet belasten. Het grote voordeel is dat de cliënt in zijn of haar vertrouwde omgeving wordt geholpen, op een door hem of haar gewenst tijdstip en met ondersteuning van een bekende dagelijkse verzorgende.

Wie zoeken wij

Voor met name de regio’s West-/Midden Brabant, Rotterdam en Den Haag, in de regel op part-time basis.

Wij vragen:
• MBO-niveau
• Afgeronde opleiding tandartsassistente aangevuld met een – geaccrediteerde – opleiding preventieassistent
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarvan minimaal 2 jaar ervaring met zelfstandig werken
• Affiniteit met (kwetsbare) ouderen en/of verstandelijk beperkten
• Hulpvaardig en service- en mensgericht
• Kennis van en ervaring met Windows office pakket en Softwareprogramma’s voor tandheelkunde (bv. Simplex., Exquise)
• Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Ervaring met zelfstandige verslaglegging
• In bezit van rijbewijs en auto

Daarbij heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent pro-actief, betrokken en flexibel. Je bent accuraat in het voeren van de administratie en hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef. Uiteraard ben je representatief en vertrouwenwekkend.

Wat bieden wij

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor initiatieven. MondZorgPlus is een groeiende, ambitieuze organisatie met een goede werksfeer.

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag je curriculum vitae met motivatie. Deze kun je mailen naar tvandenkieboom@mondzorgplus.nl. Heb je vragen of opmerkingen dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen op telefoonnummer 088 – 9366300.

Solliciteer direct