Zoek een vacature

Baliemedewerker(ster) gezocht voor onze groepspraktijk in Amsterdam Oud-Zuid

Werkgever
Tandartsenpraktijk Van 't Hooft
Functie
Baliemedewerker
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw J. van Leeuwen
Adres
Okeghemstraat 10
Postcode en plaats
1075pm, Amsterdam
Telefoonnummer
020 - 676 44 16
Website

Functieomschrijving

Vanaf heden zijn wij op zoek naar een baliemedewerker(ster) Het is een vacature voor ongeveer 16 uur per week. Dagen nader overeen te komen.

Wie zijn wij

Wij zijn een groepspraktijk in het geliefde Oud-Zuid, we hebben 5 behandelkamers verdeeld over twee locaties. Ons team bestaat uit: 8 tandartsen, 6 mondhygiënistes, 6 assistentes, 3 balieassistentes en een praktijkmanager. Onze praktijk is geopend van maandag t/m zaterdag. Op maandag en dinsdag is de praktijk ook ’s avonds geopend.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een representatieve en sociaal vaardige collega. Van wie verwacht wordt, dat hij/zij goed kan plannen en organiseren. De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Flexibel is, stressbestendig i.v.m. werkzaamheden onder tijdsdruk. Enige kennis van het werken met Exquise, Microsoft, Excel en Word is een pré.
Wij zoeken geen 9 tot 5 mentaliteit.
Je opleiding is: MBO 3 of HBO werk en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring.

Wat bieden wij

Wij bieden je om te werken in een enthousiast en transparant team, waar kwalitatieve tandheelkundige zorg wordt geboden. Veel oog voor persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Een goede begeleiding met leerdoeleinden voor de toekomst. Je werkt in loondienst volgens KNMT salariëring.

Solliciteer direct