Zoek een vacature

Baliemedewerker m/v per 1-7-2022

Werkgever
Tandheelkunde Vleutenseweg
Functie
Baliemedewerker
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Ellen Joor
Adres
Vleutenseweg 492
Postcode en plaats
3532 HZ, Utrecht
Telefoonnummer
06-21523087

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Iemand met, bij voorkeur, ruime ervaring in een soortgelijke functie in een tandheelkundige praktijk en een opleiding op minimaal MBO-4 niveau. Daarnaast ben je een harde werker, stressbestendig, niet snel van je stuk te brengen en een echte team-player.
Als ervaren baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt in de praktijk. Je staat klaar om patiënten op te vangen en helpen met hun vragen of opmerkingen. Dit doe je persoonlijk, per mail of telefonisch. Daarnaast draag je zorg voor het gehele team door o.a. nauwkeurig de agenda’s te plannen en daarin het overzicht te behouden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor administratieve taken.

Wie zijn wij

Tandheelkunde Vleutenseweg is een groeiende praktijk met 3 behandelkamers. Wij zijn te omschrijven als: modern, toegankelijk, oplossingsgericht en klantgericht. Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. We nemen de tijd voor onze klanten en gaan voor het beste resultaat.
Naast algemene tandheelkunde zijn we gespecialiseerd in prothetiek. Hiermee zijn we in staat onze patiënten totaalbehandelingen te bieden onder 1 dak.
We hebben een leuk, enthousiast en professioneel team, bestaande uit algemeen tandartsen, ervaren tandtechnieker, mondhygiënisten, tandarts assistenten, baliemedewerksters en een praktijkmanager

Wie zoeken wij

Voor onze tandartspraktijk in Utrecht, zijn wij op zoek naar een baliemedewerker m/v met ervaring en bekend met het programma Exquise
Je bent proactief, communicatief en representatief;
Je houdt je hoofd koel tijdens drukke momenten;
Je bent vrolijk en opgewekt.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie in een leuk team
Een baan met veel diversiteit en veel klantcontact
Een goed salaris passend bij de functie

Solliciteer direct