Zoek een vacature

commerciële Vestigingsmanager

Werkgever
Excent Tandtechniek
Functie
Commerciële functie
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Niels Potters
Adres
Baarnsche Dijk 19
Postcode en plaats
3741 LP , Baarn
Telefoonnummer
06-15879589

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek? Een bedrijf dat sterk groeit. Wil jij, samen met het team, voor de tandarts en de patiënt de mooiste tandtechnische werkstukken leveren? Dan zijn wij bij Excent Baarns Tandtechnisch Laboratorium op zoek naar jou!

Wij zoeken een energieke en commerciële Vestigingsmanager voor 32 tot 38 uur

Wat doe jij
Je hebt bewezen ervaring in het aansturen van teams en vindt het een uitdaging om samen met een gedreven team de gevraagde productie van tandtechnische werkstukken conform de kwaliteitseisen te realiseren. Jouw kracht en ervaring ligt intern bij het sturen, motiveren en coachen van de medewerkers, om samen met hen de gestelde doelen te realiseren.

Daarnaast ben jij ook de manager die goede contacten kan onderhouden met bestaande en nieuwe klanten en hebt de ambitie om Excent Baarns Tandtechnisch Laboratorium verder uit te bouwen en er hét laboratorium van Baarn en wijde omgeving van te maken..

Als vestigingsmanager stimuleer je betrokkenheid, initiatief en groepsresultaten bij je medewerkers.
Samen met het Excent Service Center vertaal je de corporate doelstellingen naar een ondernemingsplan op vestigingsniveau met doelstellingen en KPI’s voor jouw vestiging. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de vestiging en haar medewerkers en optimaliseert bedrijfsprocessen om te kunnen groeien. Daarnaast stuur je de organisatie op de door jou vastgestelde financiële en marketing jaarplannen.

Wie zijn wij

Wie zijn wij
Excent Baarns Tandtechnisch Laboratorium bestaat uit een hechte club medewerkers die er samen voor gezorgd hebben dat ze in de omgeving bekend staan als toplab. Ze maakt sinds kort deel uit van Excent Tandtechniek. Excent Tandtechniek is als innovatieve marktleider in de Benelux de leverancier van (digitale) tandtechniek en orthodontie voor de tandarts. Vanuit onze 28 locaties werken onze medewerkers samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Daarbij dragen niet alleen specifiek tandtechnische processen en educatie bij aan een hogere kwaliteit van leven voor de patiënt, ook alle ondersteunende processen zijn hierop ingericht.

Onze visie
Excent ondersteunt de tandheelkundige behandelaar met als doel mensen gelukkig te maken, door zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach.

Wie zoeken wij

Wie zoeken wij
• Je hebt een relevante afgeronde opleiding of werkervaring op hbo-niveau met enkele jaren aantoonbare werkervaring in het aansturen en managen van één of meerdere teams.
• Je kan je verdiepen in de markt en signaleert nieuwe kansen en kan inspelen op deze veranderingen en de vertaalslag daarvan maken binnen de vestiging. De dentale markt in Nederlands is volop in beweging en vraagt naast verdieping van de tandtechnische en tandheelkundige markt ook om een intrinsieke interesse in de digitale ontwikkelingen daarin en jij bent in staat om daarmee de juiste strategische beslissingen nemen.
• Je bent een teamspeler, die denkt in oplossingen vanuit de vestiging maar zeker ook vanuit de klant.
• Hierbij spelen uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve en presentatievaardigheden een belangrijke rol; je zal je op verschillende niveaus goed moeten kunnen uiten.
• Dit vraagt representativiteit, flexibiliteit en een sterke persoonlijkheid
• Je bent woonachtig in (de nabije omgeving van) Baarn.
• Kennis van de dentale markt is een pre, maar geen vereiste.

En… je bent geïnteresseerd en gemotiveerd om mee te gaan in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied en daar jouw kennis en kunde toe te voegen!

Wat bieden wij

Wat bieden wij
• Een goed salaris.
• Een auto, IPad, laptop en telefoon van de zaak.
• Gezellige werkomgeving en een informele werksfeer.
• De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.

Kom jij langs voor een gesprek?
Met vragen kun je terecht bij Niels Potters 06-15879589/n.potters@excent.eu; Als je wilt langskomen voor een gesprek, ontvangen we je gegevens graag via hr@excent.eu.

Solliciteren kan tot 20 mei a.s. Uiterlijk eind mei weet je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Be the reason someone smiles today!

Acquisitie stellen wij niet op prijs

Solliciteer direct