Zoek een vacature

endodontoloog Laren

Werkgever
Tandartsenpraktijk Laren (onderdeel van Tandarts Today)
Functie
Endodontoloog
Uur per week
0-8 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Inge van der Heijde
Adres
Holterweg 3j
Postcode en plaats
7245 AL, Laren
Telefoonnummer
040-2485168

Functieomschrijving

Voor Tandartsenpraktijk Laren zijn wij op zoek naar een endodontoloog voor 1 dag per week.

Wie zijn wij

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsenpraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.
www.tandartsenpraktijklaren.nl

Wie zoeken wij

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent positief, vrolijk en sociaal.

Wat bieden wij

Als endodontoloog werk je in een professioneel team van parodontologen, implantologen, tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg; er is een microscoop en ander benodigd materiaal aanwezig. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.
Contracttype
• Part time
Tandartsenprakijk Laren
3 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 5 behandelkamers
De praktijk is gevestigd in de voormalige melkfabriek in Laren en combineert de historische elementen van de fabriek met een moderne en unieke werkomgeving.

Uw reacties kunt u sturen naar:
h.verhoeven@tandartstoday.nl
info@tandartsenpraktijklaren.nl

Solliciteer direct