Zoek een vacature

Mondhygiënist Malden

Werkgever
FreshTandartsen
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Kirsten Schimmel
Adres
Laan der Continenten 182
Postcode en plaats
2404 WE, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer
0657042634

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor onze groepspraktijk in Malden zijn wij per direct op zoek naar een mondhygiënist voor 1 of 2 dagen per week. Dagen zijn in overleg, maar het zou fijn zijn als je de dinsdag beschikbaar bent, omdat er een volle agenda beschikbaar is op deze dag. Verder is het mogelijk om op donderdag en vrijdagmiddag te werken.
Mondzorg Malden is een mooie & moderne groepspraktijk met 5 behandelkamers. Het team bestaat uit: 4 tandartsen, 4 mondhygiënisten, preventie- en tandartsassistenten en er wordt naast algemene tandheelkunde ook orthodontie gedaan.

Je functie:
– Opstellen van een behandelplan;
– Uitvoeren van fluoridebehandelingen;
– Schoonmaken en gladmaken van worteloppervlakken;
– Het geven van uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie zijn wij

In onze praktijken streven we naar uitgebalanceerde teams met ervaren en minder ervaren medewerkers. Fresh Tandartsen kent een gedegen coaching on the job en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen & opleidingen. Bij Fresh Tandartsen ben je geen nummer, je wordt gehoord en voelt zich op een ontspannen manier verantwoordelijk. Je wordt gefaciliteerd en geïnformeerd.

Wie zoeken wij

– Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding: Mondzorgkunde;
– Je beschikt over ervaring als mondhygiënist(e);
– Je bent gedreven, patiëntgericht en communicatie vaardig.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een mooie én moderne groepspraktijk met een geweldig leuk team waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast heb je binnen Fresh Tandartsen een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via: vacature@freshtandartsen.nl

Solliciteer direct