Zoek een vacature

Mondhygiënist – Ben jij die fijne collega die ik zoek?

Werkgever
Mondhygienepraktijk Grietje Storm
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Grietje Storm
Adres
Torenstraat 25
Postcode en plaats
9203 BD, Drachten
Telefoonnummer
0512740010

Functieomschrijving

WORD JIJ MIJN NIEUWE COLLEGA?
‘Wat ik het allerbelangrijkste vind bij het behandelen van mijn patiënten? De persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben. Ik neem ruim de tijd voor de mensen die mijn praktijk bezoeken, zodat ik de kwaliteit kan bieden die een gezonde mond nodig heeft. Een bijkomend voordeel is dat er ook voldoende tijd is om patiënten met angst te motiveren en gerust te stellen.’
Herken jij je hierin en wil jij samen met mij de praktijk verder uitbouwen? Dan kom ik graag met je in contact!

WERKEN VOOR MONDHYGIËNEPRAKTIJK GRIETJE STORM
Per 1 mei 2018 zijn in Drachten de deuren van Mondhygiënepraktijk Grietje Storm geopend. Sindsdien heb ik een vast klantenbestand opgebouwd en is de praktijk groeiende. Daarom ben ik op zoek naar een leuke zelfstandig werkende mondhygiënist die zich herkent in mijn aanpak en samen met mij deze fijne patiënten wil behandelen. Er is een extra werkruimte beschikbaar, dus je kunt vanaf 1-7-2021 starten.

Heb je passie voor parodontologie en preventie en lijkt het je daarnaast leuk om kinderen te begeleiden bij het krijgen en het behouden van een gezonde mond?

Ben je gediplomeerd mondhygiënist en ben je minimaal 16 uur per week (minder uren is bespreekbaar) beschikbaar? Mail dan jouw CV, een korte motivatie en eventuele vragen naar info@mhpgs.nl

Wie zijn wij

Mondhygiënepraktijk Grietje Storm is een kleinschalige en gemoedelijke praktijk, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft.
De praktijk is centraal gelegen nabij het centrum van Drachten, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Wie zoeken wij

• Je bent gediplomeerd Mondhygiënist
• ​​​​​​ Affiniteit met paro
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden
• Je hebt passie voor je werk
• Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (minder uren in overleg)

Wat bieden wij

• Tijd en aandacht voor de patiënt
• Bij- en nascholingsmogelijkheden
• Fijne en gemoedelijke sfeer

Solliciteer direct