Zoek een vacature

Mondhygiëniste voor Orthodontiepraktijk Drachten

Werkgever
Orthodontiepraktijk Drachten
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Petra Wereldsma
Adres
Gauke Boelensstraat 6
Postcode en plaats
9203 RM, DRACHTEN
Telefoonnummer
0512518524

Functieomschrijving

Voor onze moderne orthodontiepraktijk zoeken wij per direct een mondhygiënist(e) die ons gezellige team wil komen versterken. Je bent beschikbaar voor
minimaal 3 dagen per week. In samenwerking met de orthodontist ben je met name verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van orthodontische behandelingen

Wie zijn wij

Orthodontiepraktijk Drachten is een moderne orthodontiepraktijk in het centrum van Drachten.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een professioneel, representatief, communicatief en kwaliteitsgericht persoon die in het bezit is van een afgeronde HBO-opleiding mondhygiëne/mondzorgkunde. Ervaring in de orthodontie is een pré. Wanneer je reeds affiniteit hebt met het werken in de orthodontie of wanneer je je professionele blikveld zou willen verruimen nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wat bieden wij

Bij ons kom je te werken in een team waarin mens- en kwaliteitsgericht werken centraal staat. Binnen onze praktijk bieden we een open sfeer waarin er alle ruimte is je te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en het aantal uren is in overleg vast te stellen.

Vind je het een uitdaging om in deze functie aan de slag te gaan? Of wil je meer weten? Reageer dan met jouw CV en motivatiebrief o.v.v. “vacature mondhygiënist” naar:

Orthodontiepraktijk Drachten
t.a.v. mevr. P. Wereldsma, praktijkmanager
Gauke Boelensstraat 6
9203 RM Drachten
petrawereldsma@yahoo.com

Solliciteer direct