Zoek een vacature

Enthousiaste mondhygienist Dronten

Werkgever
Tandartspraktijk Dronten
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Maaike van Schaik
Adres
De Bolder 12
Postcode en plaats
8251 KC, Dronten
Telefoonnummer
0321-314 538

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een vacature mondhygienist(e)? Zoek je een functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor ontwikkeling? Werk je graag binnen een ambitieus en tegelijk hecht en collegiaal team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. Je werkt nauw samen met de tandarts, weet patiënten te motiveren en bent verantwoordelijk voor de mondgezondheid van de patiënten. Binnen het team overleggen we regelmatig, ook investeren we in opleidingen. Daarmee garanderen we niet alleen de beste zorg voor de patiënt maar kun jij je ook blijven ontwikkelen.

Wie zijn wij

Tandartspraktijk Dronten is een toonaangevende en groeiende tandartspraktijk in het centrum van Dronten. Mondhygiëne en mondgezondheid vormen de basis voor onze behandelingen. Als mondhygienist ben je dan ook het hart van de praktijk.

De kwaliteit van onze behandelingen staat bij Tandartspraktijk Dronten voorop. Daarom vinden we het belangrijk te investeren in de mensen die met ons werken en in de materialen en instrumenten waarmee zij werken. Ook zorgen we ervoor dat alle administratieve taken voor jou worden verzorgd. Zo kan jij je volledig richten op het verlenen van de beste zorg aan jouw patiënten.

Wie zoeken wij

– Gediplomeerd mondhygieniste
– Gepassioneerd over je werk
– Werkzaam volgens de WIP-regels en het paro protocol
– Je weet patiënten te motiveren
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor overleg en ontwikkeling. Je werkt op een mooie locatie in het centrum van Dronten binnen een hecht en collegiaal team. Werken bij Tandartspraktijk Dronten is dynamisch en vooral heel erg leuk!

Solliciteer direct