Zoek een vacature

Mondhygiëniste gezocht in Eindhoven

Werkgever
Atlas Dental Care Nederland BV
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Vincent Mazairac
Adres
Jagersbosstraat 12
Postcode en plaats
5241 JT, Rosmalen
Telefoonnummer
0648561991

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende mondhygiëniste. Een gedreven iemand en liefhebber van het vak. Niet bang om fouten te maken en daar weer van te leren. Uiteraard lekker communicatief met patiënten, collega’s en personeel. Liefste wil je lange tijd bij ons werken omdat patiënten aan je gehecht raken.

OPMERKING; deze vacature is gericht op TIMKO tandheelkunde te Eindhoven. Adres is Ten Hagestraat 10, 5611 EG Eindhoven.
Site: https://timko-tandheelkunde.nl

Wie zijn wij

Wij zijn een moderne groepspraktijk. We hebben een eigen tandtechnieker in huis evenals diverse collega’s met allemaal hun specialiteiten (MKA-chirurg, ortho, binnenkort misschien zelfs een Belgische professor gespecialiseerd in endo, …). Samen komen we tot mooie, soms heel ingewikkelde, plannen.
De praktijk ligt in het centrum van Eindhoven, maar is goed bereikbaar met OV en parkeren is geen enkel probleem. Het beschikt over alle middelen die je kunt wensen. Bijvoorbeeld een microscoop, CBCT, operatiekamer, intra-orale scanner, maar ook een eigen 3D CAD computer en freesmachine om van alles te kunnen maken.
Van oudsher is het een semi verwijspraktijk waar er met patiënten mooie en luxe tandheelkunde mogelijk is. Let op: onze website is momenteel niet up-to-date!! Hier wordt aan gewerkt.

Omdat er tevens een MKA-chirurg werkzaam is, komen ook alle uitgebreide chirurgische indicaties in de praktijk voor. Het is de bedoeling dat de komende jaren de praktijk gaat groeien, zowel qua algemene praktijk als qua verwijspraktijk. Dit biedt een interessante werkomgeving met voldoende dynamiek.
De assistentes zijn allemaal opgeleid en ze kunnen bijna allemaal tandsteen verwijderen, foto’s maken, afdrukken, etc. Ons team is zeer divers met allerlei nationaliteiten wat past bij een stad als Eindhoven. Er is tevens lokaal een goed management die je veel zorgen inzake declaraties, machtigingen, etc. ontneemt.

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar een gezellige mondhygiënist die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken. Het is een semi verwijspraktijk is waarbij er diverse specialistische behandelingen worden uitgevoerd: kaakchirurgie, implantologie, orthodontie, maar ook algemene tandheelkunde. Hierdoor worden er veel uitgebreide plannen uitgewerkt en uitgevoerd. Zeker in combinatie met onze kaakchirurg is het werk als mondhygiëniste interessant. Ook wordt er gedacht aan de kindjes en zal het programma Gewoon Gaaf opgezet worden. Er is voldoende ondersteuning aanwezig, maar voldoende ervaring en motivatie is belangrijk. Verder is bij ons alles bespreekbaar zolang je gemotiveerd bent.

Wat bieden wij

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform NMT richtlijn en bovenal een gezellig team. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd wanneer je opleidingen wenst te volgen.

Solliciteer direct