Zoek een vacature

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

Functieomschrijving

Ons gezellige team wordt gekenmerkt door de open sfeer en het klaarstaan voor elkaar. Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin er alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Past dit bij jou? We zoeken een mondhygiënist voor 3 dagen per week, te weten op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wie zijn wij

Bij ons geen hiërarchie; je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en we werken overal samen aan. Onze moderne praktijk heeft 4 ruim opgezette kamers en is gelegen in de buurt van het centrum van Gouda. Doordat wij oorspronkelijk een verwijspraktijk voor mondhygiëne waren, komen onze patiënten uit de hele regio. Inmiddels kunnen patiënten ook voor algemene tandheelkunde bij ons terecht. Hierbij besteden wij veel aandacht aan mondhygiëne. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Wie zoeken wij

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.
Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Alexander Riegen (06 – 11 33 97 05).

Solliciteer direct