Zoek een vacature

Mondhygiënist gezocht voor Dental Clinics Grave Ravelijn

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor onze praktijk in Grave Ravelijn zijn wij per 1 februari a.s. op zoek naar een mondhygiënist voor 4 dagen per week, maandag, woensdag, donderdag & vrijdag.

Wie zijn wij

Dental Clinics Grave Ravelijn is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in de binnenstad van Grave.
Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten en een receptiemedewerker.

Wie zoeken wij

Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg. De tandarts is de hoofdbehandelaar met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.
Je hebt een passie voor paro en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Dianne van Iperen (06 – 11 60 45 30)

Solliciteer direct