Zoek een vacature

Mondhygieniste m/v Eindhoven

Werkgever
Tandartsenpraktijk Laren (onderdeel van Tandarts Today)
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Inge van der Heijde
Adres
Holterweg 3j
Postcode en plaats
7245 AL, Laren
Telefoonnummer
040-2485168

Functieomschrijving

Voor onze praktijk in Eindhoven zijn wij op zoek naar een mondhygiënist voor 16 tot 20 uur per week op de maandag en donderdag.
Als mondhygiënist ben jij de drijvende kracht achter de parodontale zorg en verricht tevens periodieke controles. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en hebt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dankzij nauwe samenwerking binnen het team kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.

Wie zijn wij

Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten.
In ons gezellige team werk je samen met verschillende specialismen en volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken. Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen hierbij de basis.

Wie zoeken wij

Je hebt een passie voor je werk en voelt je aangesproken door ons teamconcept. Je werkt graag samen met het team aan de beste kwaliteit tandheelkundige zorg, maar kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent positief, vrolijk en sociaal

Wat bieden wij

– Een gezellige en professionele sfeer
– Goede arbeidsvoorwaarden; loondienst of ZZP in overleg
– Een praktijk die fungeert als kenniscentrum in de regio

Solliciteer direct