Zoek een vacature

Mondhygiënist gezocht DC Leeuwarden Oostergrachtswal

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

Functieomschrijving

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wie zijn wij

We zijn in een korte periode flink uitgebreid, maar alle nieuwe teamleden horen gelijk helemaal bij de groep. Doordat ons team zo groot is, is er heel veel kennis in huis. Hierdoor leren we veel van elkaar. Naast algemene tandheelkunde richten we ons veel op preventie en mondhygiëne. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Wie zoeken wij

Werk jij graag in een grote praktijk waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan pas jij bij ons team! We zoeken een Mondhygiënist voor 2 dagen per week. Het betreft hier de maandag en de woensdag.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Saskia van Campenhout-Tromp, te bereiken 06-53139580

Solliciteer direct