Zoek een vacature

De Drietand in Maastricht zoekt Mondhygiënist

Werkgever
De Drietand
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Jessy Austen
Adres
Planetenhof 26A
Postcode en plaats
6215TW, Maastricht
Telefoonnummer
043-3210206

Functieomschrijving

Als mondhygiënist behandeld je na verwijzing van de tandarts patiënten met parodontale aandoeningen volgens het vastgestelde paro-protocol. De kerntaken zijn gericht op preventie en mondhygiëne. De mondhygiënist is de expert op het gebied van het beïnvloeden en stimuleren van gewenst gedrag. De mondhygiënist werkt in het teamverband en rapporteert aan de voor de patiënt verantwoordelijke tandarts. Het beroep mondhygiënist heeft een dynamisch karakter en blijft continu in ontwikkeling. Wij zoeken een doorzetter die enthousiast, flexibel, nauwkeurig, leergierig, klantgericht en kwaliteitsbewust is. Goede communicatieve vaardigheden zijn een must. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze regelmatig bij- en nascholing volgen.

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit 5 tandartsen, 2 mondhygiënisten, praktijkmanager en diverse baliemedewerkers, preventieassistentes, stoelassistentes en sterilisatieassistente. Wij hebben een enthousiast team dat elke dag ernaar streeft patiënten met zorg en aandacht te behandelen.
We werken in een prachtig gebouw voorzien van alle gemakken. De praktijk is goed georganiseerd en beschikt over alle moderne middelen en apparatuur. We hebben een professioneel, prettig en goed opgeleid team. Je hebt twee zeer fijne collega mondhygiënisten om mee te sparren.

Wie zoeken wij

Diploma Hbo-opleiding Mondhygiëne/Mondzorgkunde. Aantoonbaar bezig met bevorderen, bewaken en beheersen van de kwaliteit van de zorg door middel van bij- en nascholing, vakliteratuur, deelname aan Integrale Toetsing groep, visitatie, lezingen en congressen. Bij voorkeur lid van NVM en geregistreerd in KRM. Kennis van recente wet- en regelgeving

Wat bieden wij

NVM adviessalarisregeling is van toepassing
KNMT arbeidsvoorwaardenregeling, PGGM pensioen

Solliciteer direct