Zoek een vacature

mondhygiëniste 2-5 dagen per week in Zeeland

Werkgever
MakDo Mondzorgpraktijken
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer M. Makkor
Adres
Pompoenweg 9
Postcode en plaats
2321 DK, Leiden
Telefoonnummer
0187-652370

Functieomschrijving

Wij gunnen al onze patiënten en gezonde en stralende lach. Wil jij ons hierbij helpen?
Wij zijn op zoek naar een mondhygiënist die aan de slag wil op diverse locaties in Zeeland. Aantal dagen in overleg, wij hebben mogelijkheden voor 2 tot 5 dagen per week.
Bij gebleken geschiktheid en interesse, is er bovendien de mogelijkheid om onze jongste groep patiëntjes te begeleiden en te behandelen.

Wie zijn wij

In onze praktijken bieden wij de totale mondzorg aan. Wij bieden onze patiënten de specialismen parodontologie, endodontologie, implantologie , chirurgie en orthodontie. Voor onze jongste groep patiënten kennen wij een speciaal preventie-programma. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop. De patiënten worden in teamverband behandeld en het team van medewerkers gaat respectvol met elkaar om.
Het Service Center ondersteunt de praktijken op het gebied van onder andere administratie en kwaliteit. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wie zoeken wij

Per 1 april 2019 zoeken wij een gemotiveerde, liefst ervaren mondhygiëniste. Wij bieden de mogelijkheid om op diverse locaties te werken.
Affiniteit met kinderen is een pré.

Wat bieden wij

Wij bieden een moderne werkomgeving en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Solliciteer direct