Zoek een vacature

Mondhygiënist – 32/36 uur per week – Omgeving Tilburg

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Suzanne van Es
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0615634666

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste en gepassioneerde mondhygiënist met affiniteit voor parodontologie die zich voor langere tijd wil committeren aan twee van onze praktijken in Oisterwijk en Udenhout? Dan hebben wij een fantastische job voor jou!

Wat ga jij doen?
Als mondhygiënist heb jij passie voor parodontologie en bied jij de best mogelijke mondzorg volgens het paro-protocol. Jij besteedt alle aandacht aan de communicatie met onze cliënten. Jij borgt onze hoge kwaliteit en je bent service gericht, waarbij jij onze cliënten centraal stelt. Bij de diverse mondzorgbehandelingen maak jij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Op maandag en dinsdagochtend werk jij in onze praktijk in Oisterwijk en op donderdag in onze praktijk in Udenhout. De overige uren zullen naar alle waarschijnlijkheid ook in Oisterwijk zijn op woensdag en/of vrijdag. De verhouding tussen deze twee praktijken kan later wijzigen.

Wie zijn wij

Beide praktijken hanteren een gemoedelijke werkwijze met hechte teams, die iedere dag weer met passie en veel liefde voor het vak klaar staat voor de patiënten. De praktijken beschikken over diverse tandartsen, specialisten, mondhygiënistes en (preventie)assistentes. Allen gespecialiseerd in de behandeling van of ondersteuning bij tandvleesproblemen en preventieve behandelingen. Verder is er een praktijkmanager werkzaam die zorgt voor een gestroomlijnde praktijkvoering en de afwikkeling van de administratie.

Beide praktijken zijn aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.

Wie zoeken wij

Jij beschikt over een afgeronde opleiding mondzorgkunde en jij hebt al enkele jaren ervaring als mondhygiënist. Maar ben je net afgestudeerd, dan zorgen wij dat jij de nodige praktijkervaring gaat opdoen.
Jij bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Zelfstandig werken op verschillende locaties is net zo vanzelfsprekend voor jou, als samenwerken met onze fantastische teams. Het leveren van de beste kwalitatieve mondzorg is jouw persoonlijke doelstelling.

Verder houd jij van afwisseling en ben jij bereid om in beide praktijken te werken en als mondhygiënist jouw patiëntengroep op te bouwen. En of het nu om een oude vertrouwde cliënt gaat of om een van onze allerjongste cliënten, met jouw (kind)vriendelijke benadering weet jij elke cliënt te voorzien van een stralende lach.

Wat bieden wij

Jij kunt rekenen op een uitdagende baan bij een gezond groeiend bedrijf, met een plezierige werkomgeving waarbij er volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijken werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Naast een salaris conform de NVM, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 23 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding.

Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Solliciteren
Indien de functie en de praktijk je aanspreken, ontvangen we graag wij jouw sollicitatie via https://gaevdental.recruitee.com/o/mondhygienist-3236-uur-per-week

Solliciteer direct