Zoek een vacature

Mondhygiënist – 16 uur per week – Numansdorp

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Suzanne van Es
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0615634666

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste en gepassioneerde mondhygiënist met affiniteit voor parodontologie die zich voor langere tijd wil committeren aan onze Tandartsengroep Zandpad Numansdorp? Dan hebben wij een fantastische job voor jou!

Wat ga jij doen?

Als mondhygiënist heb jij passie voor parodontologie en bied jij de best mogelijke mondzorg volgens het paro-protocol. Jij besteedt alle aandacht aan de communicatie met onze cliënten. Jij borgt onze hoge kwaliteit en je bent service gericht, waarbij jij onze cliënten centraal stelt. Bij de diverse mondzorgbehandelingen maak jij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Wie zijn wij

Tandartsengroep Zandpad Numansdorp is een gemoedelijke praktijk met een hecht team, dat iedere dag weer met passie en veel liefde voor het vak klaar staat voor de patiënten. De praktijk beschikt over een tandarts, mondhygiënistes en (preventie)assistentes. Allen gespecialiseerd in de behandeling van of ondersteuning bij tandvleesproblemen en preventieve behandelingen. Verder is er een praktijkmanager werkzaam die zorgt voor een gestroomlijnde praktijkvoering en de afwikkeling van de administratie.

Tandartsengroep Zandpad Numansdorp is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.

Wie zoeken wij

Jij beschikt over een afgeronde opleiding mondzorgkunde en jij hebt al enkele jaren ervaring als mondhygiënist.
Jij bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend voor jou, net als het samenwerken met ons fantastische team. Het leveren van de beste kwalitatieve mondzorg is jouw persoonlijke doelstelling.

Verder ben jij 2 dagen per week beschikbaar en houd jij van afwisseling waarbij jij als mondhygiënist jouw patiëntengroep op gaat bouwen. En of het nu om een oude vertrouwde cliënt gaat of om een van onze allerjongste cliënten, met jouw (kind)vriendelijke benadering weet jij elke cliënt te voorzien van een stralende lach.

Wat bieden wij

Jij kunt rekenen op een uitdagende baan bij een gezond groeiend bedrijf, met een plezierige werkomgeving waarbij er volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijken werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is persoonlijke ontwikkeling.
Naast een salaris conform de NVM, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 23 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband en een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding.
Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Sollicitatie
Wij hopen dat de vacature en de praktijk je aanspreekt en ontvangen in dat geval dan ook graag jouw sollicitatie. Deze ontvangen wij graag via https://gaevdental.recruitee.com/o/mondhygienist-16-uur-per-week

Solliciteer direct