Zoek een vacature

Mondhygieniste

Werkgever
Tandartspraktijk de Waard
Functie
Mondhygiënist
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Annelies de Waard
Adres
Markstraat 23
Postcode en plaats
4844 CN, Terheijden
Telefoonnummer
Website

Functieomschrijving

– Je behandelt zelfstandig patiënten: je stelt diagnoses /behandelplannen en voert deze uit.
– Preventieve tandheelkunde, Parodontale zorg.
– Kleine curatieve behandelingen, afhankelijk van opleiding en ervaring (sealen, kleine caviteiten in melk- en volwassen gebit).
– Je werkt nauw samen met het bestaande team om de kwaliteit van preventie en parodontale zorg op hoog niveau houden.

Wie zijn wij

Een middelgrote, moderne tandheelkundige praktijk. Wij werken met een hecht team (vrouwelijke) tandartsen (3) en assistentes (8) aan een hoge kwaliteit mondzorg en aan een trouw, tevreden en groeiend patiëntenbestand. Wij willen onze patiënten met een gezonde en mooie lach weer naar huis laten gaan.

Dat laatste doen wij zelf ook, maar dan omdat we zo’n leuk team hebben! We vertrouwen op elkaar en luisteren naar elkaar. Iedereen heeft inspraak.
Helaas gaat onze mondhygiëniste Jennefer ons binnenkort verlaten en daarom zoeken wij vervanging voor 12 tot 27 uur per week (exacte aantal uren in overleg).

Wie zoeken wij

Dit vragen wij van jou:
Enthousiasme en een match in ons gezellige team!
Daarnaast een afgeronde opleiding tot mondhygiënist, met bij voorkeur enkele jaren ervaring. Je bent kwaliteitsgericht en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed je draai vinden.

Wat bieden wij

Een uitdagende en leuke functie als allround mondhygiënist. Je wordt voor het uitvoeren van je functie ondersteund door modern materiaal en een wisselende omloop-assistente om zo efficiënt mogelijke patiëntenzorg te kunnen leveren.
Door middel van ons kwaliteitssysteem zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze zorg. Ook in onze laatste audit werden we weer geprezen voor onze kwalitatieve werkwijze en daar zijn we trots op! We bieden je volop kansen voor verdere ontwikkeling en scholing.

Interesse of wil je meer informatie?
Voor functie inhoudelijke vragen kun je contact opnemen Annelies de Waard op de praktijk: info@tandartspraktijkdewaard.nl of telefoon 0765934228 (ma t/m do van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 12 uur).
Voor procedurele vragen kun je bellen met onze iRecruiter Irma van der Made: 06-2739 0051.

Direct solliciteren kan het online sollicitatieformulier van iRecruit: https://ltpx.nl/BRDQreE.

Kijk voor een indruk van onze praktijk op onze website: www.tandartspraktijkdewaard.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct