Zoek een vacature

Sales Support medewerker – Inside Sales

Werkgever
Elysee Dental Solutions BV
Functie
Overige
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer L. Thomas
Adres
Flemingweg 14
Postcode en plaats
2408 AV, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer
+31 (0) 172 653 300

Functieomschrijving

Je bent dé commerciële schakel tussen bestaande en nieuwe klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gestelde doelstellingen van de afdeling, welke voornamelijk uit telefonische acquisitie van nieuwe accounts en relatiebeheer bestaat.
Je werkzaamheden naast het klantcontact ook administratieve verantwoordelijkheden bevatten. Samen met je collega’s behandel je snel en adequaat offerte aanvragen en zorg je voor een proactieve opvolging van deze offertes en sales leads. Daarnaast is de afdeling actief in het onderhouden van klantrelaties, neemt de afdeling klanttevredenheidsonderzoeken af en beheert de afdeling grotendeels de agenda’s van de buitendienstcollega’s.

Samenwerking tussen de binnen- en buitendienstafdeling is een essentiële mix om doelen te verwezenlijken; er wordt gestreefd naar optimale service en verdere groei van ons klantenbestand wordt verwezenlijkt.

Wie zijn wij

Wereldwijde kennis met de service van het lab om de hoek
Elysee Dental is onderdeel van de Modern Dental Group, een wereldwijde organisatie voor de levering van innovatieve tandtechniek. Het verder uitbreiden van onze
producten, oplossingen en diensten is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Met als doel onze klanten zo uitgebreid en efficiënt mogelijk te ondersteunen.

Wie zoeken wij

Jouw competenties:
Je bent commercieel ingesteld, houdt van resultaatgericht werken met een zelfstandig karakter. Je bent niet vies van een beetje ‘druk’ en wordt gelukkig van ‘weer een nieuwe klant’.
Je communiceert effectief en klantgericht, gericht op samenwerking en resultaat. Je houdt overzicht door zaken nauwkeurig en gestructureerd in te richten.

Dit breng je mee:
• Afgeronde MBO opleiding;
• Ervaring of een opleiding in de tandheelkundige branche. Te denken valt aan mondhygiënist, praktijkassistent of als tandtechnieker;
• Uitstekende communicatieve en contactuele eigenschappen;
• Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Beheersing van office systemen;
• Ervaring met Salesforce of ander CRM-systeem is een pre. Geen ervaring mee? Geen problem, wij leren het jou!

Wij vinden het belangrijk dat je als Sales Support medewerker een flexibele instelling hebt. Daarnaast ben je stressbestendig en heb je een ‘hands on’ mentaliteit. Het belangrijkste is natuurlijk dat je enthousiasme uitstraalt naar jouw (potentiele) klanten.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met gezellige collega’s. Ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en ons bedrijf verder te professionaliseren. Tevens krijg je van ons, naast een passend salaris en pensioen, ook aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Je kunt aansluiten bij het bedrijfsfitnessplan, het fietsplan en onze collectieve zorgverzekering.
Daarnaast kun je wekelijks ontspannen in onze Business Athlete Room (ontspanningsruimte) en we zien je graag tijdens onze maandelijkse borrel en tweejaarlijks personeelsuitje.

Interesse in deze functie?
Reageer dan uiterlijk 23 februari 2020 per mail (HR@elysee-dental.nl) t.a.v. L. Thomas, HR Consultant.
In het kader van de privacy van onze patiëntgegevens zal er bij acceptatie van de functie een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd worden.
Voor verdere vragen over de functie kun je bellen met Jacqueline Koster, Chief Sales Officer NL, op tel.nr. 0172-653300.
Voor meer informatie over ons bedrijf bekijk onze website www.elysee-dental.nl.

Solliciteer direct