Zoek een vacature

Leerling kunsthars-techniek(st)er – 38 uur – MEPPEL

Werkgever
Elysee Dental Solutions BV
Functie
Overige
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Tijdelijk / Waarneming
Contact
heer L. Thomas
Adres
Flemingweg 14
Postcode en plaats
2408 AV, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer
+31 (0) 172 653 300

Functieomschrijving

Voor onze Nederlandse organisatie zijn we, voor onze locatie te Meppel, per direct op zoek naar een Leerling kunsthars-technieker (M/V).

Na een periode van goede en intensieve begeleiding ben je als kunsthars-technieker bij ons orthodontisch laboratorium verantwoordelijk voor het functioneel en kwalitatief hoogwaardig afleveren van orthodontische werkstukken (uitneembare beugels). Je zal verantwoordelijkheid dragen voor het gehele kunstharsproces van de werkstukken; van het zorgvuldig voorbereiden van de apparatuur tot het perfect modelleren, afwerken en polijsten van de gemodelleerde activatoren.

De werkzaamheden vinden plaats op maandag tot en met donderdag van 08:15 uur tot 16:45 uur. Vrijdag werk je tot 16.00.

Wie zijn wij

Wereldwijde kennis met de service van het lab om de hoek.
Elysee Dental is onderdeel van de Modern Dental Group, een wereldwijde organisatie voor de levering van innovatieve tandtechniek. Het verder uitbreiden van onze producten, oplossingen en diensten is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Met als doel onze klanten zo uitgebreid en efficiënt mogelijk te ondersteunen.

Wie zoeken wij

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beschik je over een zeer goede handvaardigheid. Je bent nauwkeurig, flexibel en je werkt graag in teamverband. Verder past ‘learning on the job’ helemaal bij jou.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met gezellige collega’s. Ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en ons bedrijf verder te professionaliseren.

Tevens krijg je van ons, naast een passend salaris, aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een pensioenopbouw. Je kunt bovendien aansluiten bij het bedrijfsfitnessplan, het fietsplan en we zien je graag tijdens onze personeelsuitjes.

Zie je het zitten om ons team te versterken én herken jij jezelf in dit profiel?
Reageer dan vóór 17 augustus 2020 per e-mail t.a.v. Laurens Thomas (HR Consultant).

In het kader van de privacy van onze patiëntgegevens zal er bij acceptatie van de functie een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd worden.

Voor verdere vragen over deze functie kun je bellen met Martin de Jonge op tel.nr. 0522 – 243556. Voor meer informatie over ons bedrijf, bekijk onze website www.elysee-dental.nl.

Solliciteer direct