Zoek een vacature

Telefoniste/Administratief Medewerker m/v (Groningen 30 uur per week)

Werkgever
Elysee Dental Solutions BV
Functie
Overige
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Tijdelijk / Waarneming
Contact
heer L. Thomas
Adres
Flemingweg 14
Postcode en plaats
2408 AV, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer
+31 (0) 172 653 300

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor onze Nederlandse organisatie zijn we, voor onze locatie te Groningen, per direct op zoek naar een Administration Representative m/v.

Je fungeert als een belangrijke schakel tussen de klanten/cliënten en de interne organisatie.
Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de orderadministratie en het invoeren van werkstukken uit het tandtechnisch lab. Je draagt zorg voor het complementeren van onze opdrachtgegevens, dit doe je in overleg met de tandarts en/of klant.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitpakken en sorteren van orders en draag je zorg voor het nakijken en klaarmaken van de orders voor verzending.
Als er sprake is van een te late aflevering van orders meld je dit intern, indien mogelijk probeer je het probleem op te lossen.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op maandag t/m donderdag van 7:30 uur tot 16:30 uur en vrijdag van 8:00 tot 13:00.

Wie zijn wij

Wereldwijde kennis met de service van het lab om de hoek.
Elysee Dental is onderdeel van de Modern Dental Group, een wereldwijde organisatie voor de levering van innovatieve tandtechniek. Het verder uitbreiden van onze producten, oplossingen en diensten is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Met als doel onze klanten zo uitgebreid en efficiënt mogelijk te ondersteunen.

Wie zoeken wij

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beschik je over:
– MBO niveau, administratief;
– een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– ervaring met geautomatiseerde systemen;
– een goede beheersing van MS Office (Outlook, Word en Excel.)

Jouw competenties:
Wij vinden het belangrijk dat je als Telefoniste/Administratief Medewerker een flexibele instelling hebt, geen één dag is namelijk hetzelfde. Op sommige dagen kan het werktempo bijvoorbeeld erg hoog liggen, vandaar dat je ook onder druk moet kunnen functioneren. Je werkt nauwkeurig maar als je een fout maakt wil je hiervan leren.

Aangezien je veel klantencontact hebt is het van belang dat je klantgericht bent. Hierin is duidelijke communicatie, zowel telefonisch als schriftelijk, een belangrijk onderdeel. Daarnaast kom je ook representatief over.

Je vindt het daarnaast leuk om in teamverband te werken en je hebt geen moeite met samenwerken.
Naast samenwerken kun je ook, wanneer dit nodig is, zelfstandig je werkzaamheden oppakken en hierin initiatief tonen.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met gezellige collega’s. Ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en ons bedrijf verder te professionaliseren.

Tevens krijg je van ons, naast een passend salaris, aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een pensioenopbouw. Je kunt bovendien aansluiten bij het bedrijfsfitnessplan, het fietsplan en we zien je graag tijdens onze personeelsuitjes.

Zie je het zitten om ons team te versterken én herken jij jezelf in dit profiel?
Reageer dan vóór 22 november 2020 per e-mail t.a.v. Simone Kromhout (HR Assistant).

In het kader van de privacy van onze patiëntgegevens zal er bij acceptatie van de functie een Verklaring Omtrent Gedrag aangevraagd worden.

Voor verdere vragen over de functie kun je bellen met Christa Loman- van Dijk op tel.nr. 050-5490483. Voor meer informatie over ons bedrijf, bekijk onze website www.elysee-dental.nl.

Solliciteer direct