Zoek een vacature

Medewerker centrale sterilisatie

Werkgever
Stichting Jeugdtandverzorging Amsterdam
Functie
Overige
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Onno Kouwenberg
Adres
Banterij 6
Postcode en plaats
1046 AN, Amsterdam
Telefoonnummer
020 6166332

Functieomschrijving

De centrale sterilisatie van de Jeugdtandverzorging Amsterdam desinfecteert en steriliseert het instrumentarium van 19 tandartsen die met mobiele praktijken op scholen in Amsterdam werken. De centrale sterilisatie is modern ingericht met professionele apparatuur.
Tweemaal daags rijdt onze instrumenten koerier langs de mobiele praktijken en haalt het vuile instrumentarium op en levert het schone instrumentarium weer af.
De centrale sterilisatie is 5 dagen per week geopend gedurende 40 weken per jaar. Het betreft een functie van 18 uur verdeelt over 3 dagen per week, de maandag, woensdag en vrijdag. Een collega werkt op de 2 andere dagen.

Wie zijn wij

De Jeugdtandverzorging Amsterdam levert met 29 tandartsen mondzorg aan ongeveer 27.000 kinderen in Amsterdam in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Er zijn 4 vaste “normale” praktijken en 19 mobiele praktijken. Een klein team verzorgt de logistieke ondersteuning van de praktijken. De centrale sterilisatie bevindt zich in het logistieke centrum van de Jeugdtandverzorging aan de Banterij 6 op het industrieterrein Westpoort in Amsterdam.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel is ingesteld, goed zelfstandig kan werken en bij voorkeur ervaring heeft in de mondzorg.

Wat bieden wij

Wij bieden een leuke uitdagende functie in een moderne prettige werkomgeving. De werktijden zijn in principe van 10.00 tot 16.30 en bedragen 6 uur per dag gedurende drie dagen: op de maandag, woensdag en vrijdag. Alle schoolvakanties (12 weken per jaar) zijn vrij, de centrale sterilisatie is dan gesloten.
Het salaris is marktconform met een dertiende maand als extra.

Solliciteer direct