Zoek een vacature

Docent tandartsassistent

Werkgever
ROC Midden Nederland
Functie
Overige
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Mare van der Velden
Adres
Vondellaan 174
Postcode en plaats
3521 GH, Utrecht
Telefoonnummer

Functieomschrijving

Docent tandartsassistent
Utrecht, 0,8 fte

Jouw praktijkervaring delen met onze studenten en ze klaarstomen voor het werkveld!
Onze studenten van het Gezondheidszorg College op innovatieve wijze klaarstomen voor het werkveld en hun schoolloopbaan verrijken.

Wat je doet
Als docent tandartsassistent ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen. Bij ROC Midden Nederland staan onze studenten centraal en bereiden we de studenten voor op de praktijk. Jouw kennis vanuit de praktijk is daarin van belang en je geeft les in vakken die horen bij het onderwijsprogramma van de opleiding tandartsassistent voor het leerjaar 1, 2 en 3. Denk hierbij aan interessante beroepsthema’s als positieve gezondheid en werken met doelgroepen, tandheelkundige theorie, frontoffice, beroep en opleiding. Samen met de studenten werk je naar de leerdoelen toe en bereid je hen voor op de volgende stap in kennis en vaardigheden.

Als docent weet je studenten te prikkelen en bereid je ze voor op de praktijk. Je werkt in een team waar samenwerking centraal staat. In de functie van docent tandartsassistent is het mogelijk dat je de taak van loopbaanbegeleider vervult, hierbij begeleid en coach je de studenten.

Wie zijn wij

Dit zijn wij
Het Gezondheidszorg College Utrecht biedt een breed aanbod van opleidingen aan de studenten. In moderne praktijklokalen bereiden de docenten de studenten voor op de praktijk. Het college is gevestigd in Utrecht, vlak bij het Centraal Station en naast het station Utrecht Vaartsche Rijn.

Het Gezondheidszorg College verzorgt opleidingen in de richtingen verpleging, verzorging, maatschappelijke zorg, laboratorium onderwijs en assistenten gezondheidszorg. Ons onderwijs stemmen we continu af met de verschillende werkvelden zodat de studenten goed voorbereid zijn op de praktijk. Studenten kunnen de beroepsopleidende (BOL) of beroepsbegeleidende leerweg (BBL) volgen.

Wie zoeken wij

Jij bent
..een docent tandartsassistent die de beroepsgerichte kennis met veel enthousiasme kan overdragen aan onze studenten! Je weet van aanpakken, bent enthousiast, ondernemend en werkt graag samen. Je hebt affiniteit met onze studenten binnen de leeftijdscategorie van 16-25 jaar. Je weet hen met jouw oprechte en nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen. Samen met je collega’s ga je voor het succes van onze studenten!

Om succesvol te zijn als docent Tandartsassistent neem je het volgende mee:
• Hbo-werk- en -denkniveau, de opleiding mondzorgkunde is een pre en het is mooi wanneer je zelf de opleiding tot tandartsassistent hebt afgerond.
• Ervaring uit de praktijk, in de functie van tandarts, mondhygiënist of als tandartsassistent. Daarmee beschik je over de kennis op het gebied van tandheelkundige zorg, orthodontie en chirurgie in de tandheelkunde en kan je deze praktijkkennis met onze studenten delen.
• Ervaring/affiniteit met het onderwijs en de doelgroep studenten. Je beschikt over lesbevoegdheid of je bent bereid om hiervoor aanvullende scholing te volgen.
• Een duidelijke visie op leren, je houdt van vernieuwen, verbeteren en het ontwikkelen van het onderwijs.

Wat bieden wij

Jij mag rekenen op
Een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving! Een werkomgeving die door onze eigen medewerkers is beoordeeld tot een World-class Workplace. Binnen ROC Midden Nederland word je gestimuleerd in je eigen ontwikkeling en is er ruimte voor innovatie. Als onderwijsinstelling zit leren in ons DNA en daarom stimuleren we onze medewerkers om zich te blijven uitdagen en te ontwikkelen door middel van de ROC Academie.

Daarnaast kun je rekenen op:
• Een contract van 0,8 fte voor 1 jaar, met uitzicht op verlenging (start z.s.m.).
• Afhankelijk van je ervaring een salaris van maximaal € 4429,- bij een volledige aanstelling (schaal LB, cao mbo).
• Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand).
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, pensioenregeling en een reiskostenregeling.
• Diverse aantrekkelijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Solliciteren
Wij ontvangen graag je cv met een korte motivatie. Solliciteren kan door op het sollicitatieformulier te klikken. Reacties ontvangen wij graag uiterlijk 1 december.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Mare van der Velden, Afdelingsmanager, via mailadres m.vandervelden@rocmn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct