Zoek een vacature

Tandarts assistent / preventieassistent

Werkgever
TopClass Mondzorg Apeldoorn
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Zinat Mangal
Adres
Daendelsweg 2
Postcode en plaats
7315AJ, Apeldoorn
Telefoonnummer

Functieomschrijving

Bij praktijk TopClass Mondzorg Apeldoorn zijn wij op zoek naar een preventie assistent voor 2 dagen per week. Naast het werken met onze patiënten aan de gezondheid van hun gebit is een brede inzet gewenst. Wij zijn een praktijk met ambities , groeiend in aantal patiënten en zien gebitsverzorging als onderdeel van een goede algemene gezondheid. We beschikken over 4 behandelunits, er is dus altijd ruimte om snel te schakelen ten behoeve van het doelmatig helpen van onze patiënten. Ons patiënten bestand omvat vele nationaliteiten , never a dull moment.
Heb je interesse, laat het ons weten.

Wie zijn wij

Wij zijn een ambitieuze tandartspraktijk waar algemene gezondheid niet tot bloei kan komen zonder gebitsgezondheid. Wij durven breed te denken en staan open voor inzichten die gezondheid koppelen aan het gebit. De tandarts werkt op gelijkwaardige basis samen met de mondhygieniste + .
We behandelen van eenvoudig tot uitgebreide reconstructieve oplossingen. Cosmetische verfraaiing, implantologie en metaalvrij werken zijn onze speerpunten.
De parodontologie is de basis onder ons werken met patiënten.

Wie zoeken wij

Een preventie-assistente of een tandartsassistente die graag verder wil groeien in ons boeiende vak. In eerste instantie 2 dagen per week.
U bent ambitieus, werkt nauwkeurig en doelmatig en heeft plezier in de uitoefening van uw beroep.

Wat bieden wij

Wij bieden u een job voor 2 dagen per week , mogelijkheid tot doorgroeien in uw vak en u maakt kennis met een brede kijk op de tandheelkunde.

Solliciteer direct