Zoek een vacature

Pittige Tandartsassistent(e) voor +/- 4 dagen per week

Werkgever
MP3 Tandartsen
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw M.R.E. Pols
Adres
Regentesselaan 3
Postcode en plaats
7316 AA, Apeldoorn
Telefoonnummer
055-3553513

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Heb je er ook zin in om een fantastisch vak te leren en om ergens echt goed in te worden? Dat komt dan goed uit want MP3 Tandartsen heeft op dit moment een zeldzaam plekje vrij voor een (leerling-) Tandartsassistent(e) die de ambitie heeft om verder opgeleid te worden tot Tandartsassistent(e)/Preventie-assistent(e). Onze assistentes zijn zonder uitzondering opgeleid tot talentvolle medewerkers en bereiken in onze praktijk het hoogst haalbare niveau.

Wie zijn wij

MP3 Tandartsen is een vooruitstrevende tandartspraktijk met 5 behandelkamers gevestigd in een historisch pand in het centrum van Apeldoorn met 5 tandartsen en 13 assistenten.

Wie zoeken wij

We zoeken mbo tandartsassistente met enige ervaring . We vragen een actieve, enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met betrokkenheid en passie voor het vak en ambitie om door te groeien naar preventie-assistent. Het zou leuk zijn als je woonachtig bent in Apeldoorn of binnen een straal van 30 km. We vragen iemand voor +/- 4 dagen per week, in ieder geval voor de donderdag en de vrijdag, overige dagen in overleg.
Ben je schoolverlater met HAVO en zoek je een uitdaging? Ook dan willen we graag met je in gesprek komen over de kansen die onze praktijk je kan bieden. Ben je al Tandarts- of Preventie-assistente en ben je op zoek naar nieuwe kansen? Reageer dan direct, wij hebben plek voor je!

Wat bieden wij

Een mooie werkplek op een goede locatie in het centrum van Apeldoorn, met een fantastische werksfeer, een gemotiveerd team met enthousiaste en betrokken medewerkers. Bij MP3 Tandartsen is ruimte voor ontwikkeling van je talenten en voor innovatieve ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Solliciteer direct