Zoek een vacature

Gediplomeerd preventie assistent Amsterdam Centrum

Werkgever
Tandarts Jordaan
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer Michel Hobrecker
Adres
Westerstraat 176
Postcode en plaats
1015 MR, Amsterdam
Telefoonnummer
020-6121243

Functieomschrijving

Ben je afgestudeerd preventie assistent en vindt je het leuk binnen een ambitieus en hecht team te werken aan de mondgezondheid van jouw patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tandarts Jordaan is een toonaangevende tandartsenpraktijk midden in de Amsterdamse Jordaan met 6 behandelkamers. Samen met ruim 40 collega’s zorgen we ervoor dat we onze patiënten iedere dag de best mogelijke zorg geven.

Momenteel zoeken wij een gediplomeerde preventieassistent voor 3 dagen per week, uitbreiding naar 4 dagen behoort tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Bij Tandarts Jordaan werkt een hecht en collegiaal team van ruim 40 ervaren professionals. Meerdere tandartsen, mondhygiënisten en gediplomeerde (preventie)assistenten werken samen aan de totale mondzorg voor de patiënt.
Tandarts Jordaan is verkozen tot designpraktijk van Nederland en heeft zeer lichte en modern ingerichte kamers. We vinden het belangrijk dat er gewerkt kan worden met de beste apparatuur en volgens de laatste richtlijnen. De kamers zijn daarom voorzien van geavanceerde apparatuur zo zijn alle kamers voorzien van een operatiemicroscoop, werken we met de CEREC Omnicam en er wordt gewerkt met de Orthophos SL, 2d OPT conebeam CT scanner.

Tandarts Jordaan is een gestroomlijnde praktijk waar het belangrijk wordt gevonden jou een professionele en vooral leuke werkplek te bieden. Wij bieden een afwisselende functie op een schitterende locatie in Amsterdam. Je werkt met prettige patiënten, wordt goed begeleid in jouw werkzaamheden en door middel van nascholing en hebt de mogelijkheid om met onze praktijk mee te groeien. Werken bij Tandarts Jordaan is dynamisch en vooral leuk.

Meer weten? Kijk op www.tandartsjordaan.nl

Wie zoeken wij

Als preventie assistent houd je ervan zelfstandig en vooral op een prettige wijze om te gaan met patiënten. Je geeft patiënten voorlichting en motiveert hen op het gebied van mondhygiëne. Naast de preventie werkzaamheden vindt je het ook leuk af en toe te assisteren aan de stoel. Je werkt volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de praktijk.

Functie – eisen
– Diploma tot preventieassistent behaald
– Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
– Goede beheersing van de Engelse taal
– Communicatief en sociaal vaardig
– Je houdt ervan patiënten te motiveren en zorgt ervoor dat zij

Wat bieden wij

– Een afwisselende functie binnen een goed georganiseerde en groeiende praktijk
– Een hecht en collegiaal team
– Werken op één van de mooiste locaties van Nederland met leuke en gemotiveerde patiënten
– Marktconforme arbeidsvoorwaarden
– We vinden ontwikkeling belangrijk en stimuleren het volgen van cursussen en trainingen

Solliciteer direct