Zoek een vacature

GEZOCHT: Preventie assistente of ervaren assistente die door wil groeien en ontwikkelen.

Werkgever
VarioDenT
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw M Broek
Adres
Dorpsstraat 62i
Postcode en plaats
1121 BZ, Landsmeer
Telefoonnummer
020-4820593

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een liefst ervaren (paro)preventieassistente voor 24-32 uur per week. Opleiding is een pre, ervaring in de tandheelkunde een must. Ben je al assistente aan de stoel en zou je jezelf voor de toekomst graag verder willen ontwikkelen als (paro)preventieassistente kan dat ook bij ons. Interne en externe opleiding is mogelijk. Dus ben je leergierig, precies, serieus, zelfstandig, gemotiveerd, sociaal en vrolijk, stuur ons een mailtje.

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine moderne groepspraktijk met 2 tandartsen en 7 gemotiveerde en collegiale balie en ((paro)preventie)assistentes in Landsmeer, zeer goed bereikbaar ook vanuit Amsterdam en Zaandam. Alle aspecten van de tandheelkunde worden uitgevoerd bij ons. Tevens fungeren wij als verwijspraktijk voor endodontische, CEREC behandelingen en 3D opnames alsmede voor kindertandheelkunde. Ook zijn wij stageadres voor tandartsassistenteopleidingen. Wij werken met simplex en visiquick.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een liefst ervaren (paro)preventieassistente voor 24-32 uur per week. Opleiding is een pre, ervaring in de tandheelkunde een must. Ben je al assistente aan de stoel en zou je jezelf voor de toekomst graag verder willen ontwikkelen als preventieassistente kan dat ook bij ons. Interne en externe opleiding is mogelijk. Dus ben je leergierig, precies, serieus, zelfstandig, gemotiveerd, sociaal en vrolijk, stuur ons een mailtje.

Wat bieden wij

Een veelzijdige baan als (paro)preventieassistente en de mogelijkheid om mee te werken bij alle aspecten van de tandheelkunde met een doorgroeimogelijkheid naar een grote mate van onder begeleiding zelfstandig handelen. Zelfontplooiing, initiatief en motivatie om te leren en verder te ontwikkelen in de praktijk worden zeer gewaardeerd en ook dusdanig beloond.

Solliciteer direct