Zoek een vacature

Preventie-assistent Ridderkerk (Regio Rotterdam)

Werkgever
Dent2Dent
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Renata Duut
Adres
van Beethovenstraat 2A
Postcode en plaats
2983BV, Ridderkerk
Telefoonnummer
0180-437778

Functieomschrijving

Je bent een gediplomeerde preventie-assistente die goed zelfstandig kan werken maar ook binnen het team een verbindende schakel is.
Jouw functie bestaat uit een deel zelfstandig preventie werk voor 1 à 2 dagen per week en het assisteren aan de stoel.

Wie zijn wij

Tandartsenpraktijk Dent2Dent is een professionele, moderne, gezellige en uitstekend georganiseerde praktijk met 2 vestigingen. Ons team van professionals doet er alles aan om onze patiënten de best mogelijke mondzorg te bieden. Een persoonlijke benadering van onze patiënten staat centraal. Onze medewerkers nemen ruim de tijd voor de patiënten waardoor de patiënt zich gehoord en begrepen voelt. Wij staan garant voor onze deskundigheid. De tandartsen hebben ieder hun specialisme zodat iedere patiënt altijd bij ons terecht kan. Door regelmatig cursussen en studies te volgen blijven onze medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht heeft 4 behandelkamers waarvan 1 kamer is uitgerust met een microscoop. De bereikbaarheid is uitstekend en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een gediplomeerde preventie-assistente voor 3 dagen per week. Het liefst ervaring met Simplex maar is geen must.
Je kunt goed in een team met een grote diversiteit aan persoonlijkheden werken.
Je beheerst de Nederlandse taal perfect..
Je bent representatief en neemt graag initiatief.

Wat bieden wij

Een leuke en gevarieerde baan in een gezellig en professioneel team waarin de mens centraal staat. Goede werkomstandigheden volgens de heersende richtlijnen. Onze werkdagen zijn van maandag t//m vrijdag van 7:45 uur tot 17:00 uur.

Solliciteer direct