Zoek een vacature

Preventie-assistent Sliedrecht

Werkgever
Zomer & Grond tandartsen
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Tijdelijk / Waarneming
Contact
mevrouw Nelleke Mookhoek
Adres
Thorbeckelaan 116
Postcode en plaats
3362 BV, Sliedrecht
Telefoonnummer
0184 480106

Functieomschrijving

Als preventieassistent verricht je zelfstandig handelingen in de mond van de patiënten, onder verantwoordelijkheid van de tandarts. De taken en verantwoordelijkheden die je als preventieassistent hebt zijn o.a. tandsteen verwijderen boven het tandvlees, röntgenfoto’s maken, gebitsafdrukken nemen en voorlichting/instructie geven over mondverzorging en mondgezondheid.

Wie zijn wij

Zomer & Grond tandartsen is een vertrouwd adres voor uitstekende mondzorg in de regio Sliedrecht. Sinds 1991 werken tandartsen Zomer en Grond samen met hun patiënten aan een optimale mondgezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons gemotiveerde team centraal.
Goede mondzorg is belangrijk voor een stralende lach en voor de algehele gezondheid. De patiënten kunnen bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, preventie en orthodontie. Daarnaast ondersteunen wij de patiënten graag met voorlichting en instructie over mondgezondheid en verzorging.

Wie zoeken wij

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren preventieassistent voor 17 uur per week (4 middagen op di,wo,do en vr). Het betreft in eerste instantie een waarneming voor de periode van 6 juni tot en met 21 juni 2019.
Functie-eisen:
– afgeronde opleiding preventieassistent en aantoonbare werkervaring
– goede beheersing van de Nederlandse taal
– nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken
– bekend zijn met het programma Exquise en VisiOuick
Kan jij goed in teamverband werken, ben jij stressbestendig, flexibel en durf je initiatief te nemen dan komen wij graag zo snel mogelijk met je in contact.
Voor vragen kan je contact opnemen met Nelleke Mookhoek, tel. nr. 0184 480106. Je sollicitatiebrief met CV mail je naar n.mookhoek@zomer-grond.nl

Wat bieden wij

Wij bieden een prettige werkomgeving en een enthousiast professioneel team dat waarde hecht aan een goede sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de KNMT-Arbeidsvoorwaardenregeling tandheelkundige praktijken 2019.

Solliciteer direct