Zoek een vacature

Preventieassistente vier dagen, 33 uur gevraagd!

Werkgever
Tandartspraktijk Mannesse
Functie
Preventie-assistent
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
heer L. Mannesse
Adres
Rietven 328A
Postcode en plaats
5464PK, Veghel
Telefoonnummer
0413310211

Functieomschrijving

Preventieassistente en tandartsassistente voor 4-handen-tandheelkunde. Je moet de tandarts assisteren en zelfstandig handelingen verrichten aan de stoel op het gebied van de verschillende soorten behandelingen en preventie en parodontale nazorg. Teamwerk is erg belangrijk.

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit een tandarts, twee preventie-assistentes, een tandartsassistente en een receptioniste en een administratief medewerkster.
We voeren algemene tandheelkunde uit voor het hele gezin, jong en oud. Er zijn veel angstige patiënten die zich goed op hun gemak voelen bij ons.
We werken in een mooie en moderne praktijk en zorgen ervoor dat wijzelf en onze patiënten het naar hun zin hebben.

Wie zoeken wij

Je moet vlot kunnen schakelen tussen de verschillende soorten behandelingen en patiënten.
Je dient goed samen te werken in het team om te zorgen voor een hele fijne patiëntervaring en invoelend kunnen assisteren volgens 4-handen tandheelkunde.
Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig een patiënt kan behandelen (eventueel na een leerperiode).

Wat bieden wij

Leuke moderne solopraktijk met groeimogelijkheden voor vlotte preventieassistente. 33 uur per week. Vlakbij aansluiting A50. Salaris volgens ANT-schaal. Voor een deel heb je je eigen programma en deels assisteer je de tandarts.
Vrijdag zijn we vrij. Op de even weken werken we van 8.00 tot 16.45 uur van maandag tot en met donderdag. Op de oneven weken werken we de woensdagmiddag niet en donderdag tot 21.00 uur.

Solliciteer direct