Zoek een vacature

Tandarts locatie Roosendaal

Werkgever
FreshTandartsen
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Kirsten Schimmel
Adres
Laan der Continenten 182
Postcode en plaats
2404 WE, Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer
0657042634

Functieomschrijving

Voor onze praktijk in Roosendaal (Tandartspraktijk het Centrum) zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2-3 dagen per week.
Bij voorkeur ook op de woensdag, overige dagen in overleg.
Onze praktijk heeft 5 behandelkamers, het team bestaat uit 10 medewerkers.
De tandarts/eigenaar is gespecialiseerd in MRA.
Leuk & gezellig team.
Als tandarts in deze praktijk werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak.
Ons Fresh Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wie zijn wij

In onze praktijken streven we naar uitgebalanceerde teams met ervaren en minder ervaren medewerkers.
Fresh Tandartsen kent een gedegen coaching on the job en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen & opleidingen. Binnen Fresh Tandartsen heb je een grote mate van vrijheid & zelfstandigheid.
Bij Fresh Tandartsen bent u geen nummer, u wordt gehoord en voelt zich op een ontspannen manier verantwoordelijk. U wordt gefaciliteerd en geïnformeerd. Naast goede inkomsten en een professionele uitstraling van de praktijk, is de werksfeer voor u belangrijk.

Wie zoeken wij

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wat bieden wij

Interesse in deze vacature, neem dan gerust contact met mij via:
kirsten.schimmel@freshtandartsen.nl of via 06.57042634

Solliciteer direct