Zoek een vacature

PARTTIME DOCENT TANDHEELKUNDE

Werkgever
Vrije Universiteit Amsterdam
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw M.M. Danser
Adres
De Boelelaan 1105
Postcode en plaats
1081HV , Amsterdam
Telefoonnummer
020-59 80183

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Tandarts met passie voor het vak en lijkt het je leuk om jouw kennis en kunde in te zetten binnen het tandheelkundig onderwijs? Binnen een organisatie die tot de absolute wereldwijde top van onderzoeksinstituten behoort? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Mondgezondheidswetenschappen van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), sectie Integrale Tandheelkunde, is op zoek naar meerdere enthousiaste parttime docenten. Als parttime docent draag je actief bij aan de toekomstbestendigheid van het tandarts vak door vakinhoudelijke begeleiding van studenten. Tegelijkertijd blijf je op hoogte van de laatste ontwikkelingen, werk je met de nieuwste technologie en vergroot je ook nog eens je netwerk.

Als parttime docent heb je veel contact met gemotiveerde studenten die de beste zorg willen verlenen. Met jouw ervaring vergroot je vakinhoudelijke kennis, én draag je bij aan de ontwikkeling en vorming van de toekomstige generatie tandartsen. Je bent vraagbaak, inspirator en rolmodel en dat vind je leuk. Een aanstelling als parttime docent betekent veel afwisseling, geen dag is hetzelfde. Je doet nieuwe didactische vaardigheden op die je kunt inzetten in de collegezaal, maar ook in de eigen praktijk. Verder werk je in een uitdagende academische omgeving met collega’s uit verschillende disciplines. Je blijft automatisch op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je (internationale) netwerk krijgt een flinke boost.

JOUW TAKEN
In de 16 tot 32 uur die je voor ACTA werkt sta je 4-8 uren voor in de college zaal en verzorg je 12-24 uur praktijklessen aan masterstudenten.

begeleiding en coachen van studenten in het preklinisch en klinisch onderwijs
actieve participatie in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het (pre-)klinisch onderwijs
supervisie over patiënten zorgtaken van de studenten
leiden en deelnemen aan patiëntenbesprekingen

Wie zijn wij

ACTA heeft wereldwijd een uitstekende naam en reputatie als onderzoeksinstituut en scoorde ook dit jaar weer hoog in de internationale QS University Rankings by subject. ACTA streeft tevens naar hoogwaardig onderwijs en kan haar onderwijsambities alleen waarmaken met vaardige en ervaren docenten die hun kennis, kunde en liefde voor het vak willen overbrengen.

ACTA is het samenwerkingsverband van de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs.

Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men circa 600 patiënten tandheelkundige zorg.

DIVERSITEIT
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Wie zoeken wij

Wij vragen van jou dat je:
in het bezit bent van een tandarts diploma (BIG geregistreerd);
beschikt over een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of bereid bent deze te behalen
beschikt over goede contactuele en klinische vaardigheden;
affiniteit hebt met het onderwijs;
bereid bent je te ontwikkelen in het onderwijs.
ervaring in de eigen praktijk heeft de voorkeur

Wat bieden wij

Bij ACTA aan de slag gaan als docent betekent dat je:

de mogelijkheid hebt tandheelkundige vakinhoudelijke cursussen te volgen via ACTA Quality Practice; hiertoe behoort onder andere het volgen van nascholingsdagen zoals thema en update-dagen en het volgen van e-learnings;
de mogelijkheid hebt didactisch onderwijs te volgen en een Basis Kwalificatie Onderwijs te behalen wat ACTA zal faciliteren
ruimte krijgt voor eigen ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden binnen de functie van Tandarts Docent (naar functieprofiel Docent 1-4).

Daarnaast bieden wij een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.790 en maximaal €4.402 (schaal 10) bruto per maand. Doorgroei is in de toekomst, bij gebleken ontwikkeling en geschiktheid, mogelijk tot een maximum van € 6.317 bruto per maand (schaal 13). De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Docent 1-4 en staat open voor ten minste 0,4 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt ACTA over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering,
ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling

SOLLICITEREN
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de ‘solliciteer’ button uiterlijk 31-08-2020 ( https://vonq.io/32WJLf8). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. Daarnaast is verplicht dat je beschermd bent tegen Hepatitis B. Wij verzoeken je de verklaring waarin de mate van bescherming is opgenomen toe te voegen aan de sollicitatie. Dit kan via de button “Andere bijlagen.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Naam: dr. M.M. Danser
Functie: Sectievoorzitter
Telefoonnummer: 020-59 80183
E-mail: m.m.danser@acta.nl

Voor meer informatie kun je terecht op: www.acta.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Voor de verwijzing naar de vacature klik hier: https://vonq.io/32WJLf8

Solliciteer direct