Zoek een vacature

Tandarts gezocht voor Dental Clinics Bilthoven

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

Functieomschrijving

Voor Dental Clinics Bilthoven zijn wij i.v.m. het stoppen van een tandarts op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week, dagen in overleg.

DC Bilthoven is een vierkamer praktijk, bestaande uit een jong enthousiast team: twee tandartsen, drie mondhygiënisten en twee preventieassistenten en ervaren assistentes.

DC Bilthoven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Utrecht Centraal.

Wie zijn wij

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wie zoeken wij

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je hebt al meerdere jaren ervaring als tandarts, je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Dianne van Iperen (06-11 60 45 30).

Solliciteer direct