Zoek een vacature

Waarnemend tandarts gezocht voor Dental Clinics Gouda Burghvliet

Werkgever
Dental Clinics Nederland BV
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Tijdelijk / Waarneming
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Olympia 2A
Postcode en plaats
1213NT, Hilversum
Telefoonnummer
06-10818280

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor onze gezellige praktijk in Gouda zoeken wij een waarnemend tandarts voor 3 dagen per week! De dagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wie zijn wij

Bij ons geen hiërarchie; je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en we werken overal samen aan. Onze moderne praktijk heeft 5 ruim opgezette kamers en is gelegen in de buurt van het centrum van Gouda. Doordat wij oorspronkelijk een verwijspraktijk voor mondhygiëne waren, komen onze patiënten uit de gehele regio. Inmiddels kunnen patiënten ook voor algemene tandheelkunde bij ons terecht. Hierbij besteden we veel aandacht aan mondhygiëne.

Wie zoeken wij

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature waarnemend tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Alexander Riegen (06 –11 33 97 05).

Solliciteer direct