Zoek een vacature

Tandarts gezocht voor Dental Clinics Heerlen

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

Functieomschrijving

Ons gezellige team wordt gekenmerkt door saamhorigheid. Want we doen het samen! Dit zorgt voor een leuke werkomgeving, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn op zoek naar een tandarts met ervaring die daarnaast de ambitie heeft om zich in de toekomst te ontwikkelen tot tandarts-directeur in Heerlen. Past dit bij jou? We zoeken een tandarts voor 2-4 dagen per week!

Wie zijn wij

Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën te opperen en hebt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je ook met collega’s meelopen en bieden we diverse (online) trainingen. Naast algemene tandheelkunde richten we ons ook op mondhygiëne, implantologie en MRA.

Wie zoeken wij

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg van de patiënt.
Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw cv en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Alexander Riegen op 06-11339705.

Solliciteer direct