Zoek een vacature

Tandarts gezocht voor DC Joure

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

Functieomschrijving

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wie zijn wij

Cursussen en opleidingen die bijdragen aan werk gerelateerde kennis worden altijd gestimuleerd. Zo kunnen we blijven groeien en kunnen we onze patiënten de beste kwaliteit leveren. Dit is merkbaar; onze patiënten zijn heel trouw en velen ontmoeten we al jaren in de praktijk. We bieden alle tandheelkundige zorg onder één dak, waaronder reguliere en esthetische tandheelkunde, endodontologie, parodontologie, chirurgie, implantologie en orthodontie.

Wie zoeken wij

Doordat we met veel plezier werken en zowel de patiënten als elkaar enthousiasmeren, kunnen we samen de beste zorg voor onze patiënten bieden, in een gezellige praktijkomgeving. Pas jij hierbij? Wij zoeken een tandarts vanaf september voor 2 dagen per week.

Wat bieden wij

Sollicitatie
Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Saskia van Campenhout (06 – 53 13 95 80).

Solliciteer direct