Zoek een vacature

Tandarts fulltime óf parttime

Werkgever
Beekmans Tandartsen
Functie
Tandarts
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Gerda Berkhout
Adres
Schoutenbosje 11
Postcode en plaats
1251 LE, LAREN
Telefoonnummer
035-5382166

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Het hechte team, bestaande uit 20 enthousiaste professionals, zoekt per direct voor elke weekdag: Tandarts (m/v)

Wie zijn wij

Werken bij Beekmans Tandartsen in Laren
Beekmans Tandartsen is gevestigd in hartje Laren (NH). Zes moderne behandelkamers zijn te vinden in een historisch en gezellig pand. Je vindt bij ons alles onder 1 dak; te weten implantologie, tandheelkunde, orthodontie, tandtechniek, tandprothetiek, mondhygiëne en preventie.
Beekmans Tandartsen willen pioniers zijn op het gebied van alle diensten die worden verleend.
Wij onderscheiden ons door hightech apparatuur te gebruiken en de allerbeste training te geven aan ons team. Want door onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen wij een zeer uitgebreide en diepgaande analyse maken van de gebitstoestand van onze patiënten.
In onze praktijk gebruiken wij Zeiss microscopen, ieder minuscuul detail komt zo boven water, waardoor we niets missen dat het gebit in de problemen zou kunnen brengen. Al deze gegevens gebruiken wij om een langdurige totaaloplossing voor de patiënt te creëren. Het is onze ambitie “Zo goed mogelijke tandheelkunde voor zoveel mogelijk mensen” te geven.

Wie zoeken wij

Ben jij:
• een ervaren, gedreven, kwaliteitsgerichte tandarts, die op zoek is naar een uitdagende, moderne werkomgeving (BIG geregistreerd);
• een integere en ongecompliceerde professional – een teamplayer dus – met een proactieve en resultaatgerichte instelling en uitstekende communicatieve
vaardigheden?
• aanvangsdatum een aantal dagen zijn bespreekbaar.

Wat bieden wij

Kies voor Beekmans Tandartsen want wij bieden je een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Zowel parttime als fulltime dienstverband is mogelijk.

Soort dienstverband: ZZP óf loondienst.
Reageren doe je via p&o@beekmanstandartsen.nl / Gerda Berkhout

Solliciteer direct