Zoek een vacature

Tandarts op de woensdag en donderdag

Werkgever
Beekmans Tandartsen
Functie
Tandarts
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Gerda Berkhout
Adres
Schoutenbosje 11
Postcode en plaats
1251 LE, LAREN
Telefoonnummer
035-5382166

Functieomschrijving

Ben jij:
• een ervaren, gedreven, kwaliteitsgerichte tandarts, die op zoek is naar een uitdagende, moderne werkomgeving (BIG geregistreerd);
• een integere en ongecompliceerde professional – een teamplayer dus – met een proactieve en resultaatgerichte instelling en uitstekende communicatieve
vaardigheden?

Wie zijn wij

Beekmans Tandartsen is gevestigd in hartje Laren (NH). Zes moderne behandelkamers zijn te vinden in een historisch en gezellig pand. Je vindt bij ons alles onder 1 dak; te weten implantologie, tandheelkunde, orthodontie, tandtechniek, tandprothetiek, mondhygiëne en preventie.
Beekmans Tandartsen willen pioniers zijn op het gebied van alle diensten die worden verleend.
Wij onderscheiden ons door hightech apparatuur te gebruiken en de allerbeste training te geven aan ons team. Want door onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen wij een zeer uitgebreide en diepgaande analyse maken van de gebitstoestand van onze patiënten.
In onze praktijk gebruiken wij Zeiss microscopen, ieder minuscuul detail komt zo boven water, waardoor we niets missen dat het gebit in de problemen zou kunnen brengen. Al deze gegevens gebruiken wij om een langdurige totaaloplossing voor de patiënt te creëren. Het is onze ambitie “Zo goed mogelijke tandheelkunde voor zoveel mogelijk mensen” te geven.

Wie zoeken wij

Het hechte team, bestaande uit 20 enthousiaste professionals, zoekt
op de woensdag en de donderdag:
Tandarts (v/m)

Wat bieden wij

Beekmans Tandartsen biedt je een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie met goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Soort dienstverband: ZZP óf Payroll óf loondienst.
Meer informatie vind je op onze site.

Solliciteer direct