Zoek een vacature

Tandarts gezocht voor Dental Clinics Hasselt

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor onze praktijk in Hasselt zijn wij op zoek naar een tandarts voor 2 dagen per week (woensdag, donderdag of vrijdag)

Wie zijn wij

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Binnen ons team vind je veel diversiteit aan persoonlijkheden. Iedereen is anders, wat zorgt voor veel variatie en leuke verhalen. We hebben respect voor elkaar en werken graag samen. Er is altijd tijd voor een grapje en er is ook altijd een luisterend oor. Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten ook bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne, Cerec en protheses.

Wie zoeken wij

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Dianne van Iperen, te bereiken op 06-11604530

Solliciteer direct