Zoek een vacature

Tandarts gezocht voor Dental Clinics Almelo

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Als tandarts bij Dental Clinics werk je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wie zijn wij

Onze 5-kamerpraktijk is gelegen aan de buitenrand van Almelo. Hier kunnen patiënten terecht voor algemene tandheelkunde, preventie en mondhygiëne. Binnen ons team wordt veel samengewerkt en goed overlegd. Zo kunnen we samen de beste kwaliteit leveren in een prettige werkomgeving. Benieuwd naar de praktijk en ons team? Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Wie zoeken wij

Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. “vacature tandarts Almelo”. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Dianne van Iperen (06-11604530).

Solliciteer direct