Zoek een vacature

Endodontoloog / tandarts- endodontoloog gezocht voor Dental Clinics Nootdorp

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in een groot team? En vind je persoonlijke aandacht voor patiënten belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben ruimte voor een endodontoloog of tandarts-endodontoloog voor 1-2 dagen per week.

Wie zijn wij

In onze professionele en moderne praktijk werken we plezierig in een groot team met meer dan 40 teamleden. Naast algemene tandheelkunde richten we ons onder andere ook op preventie en mondhygiëne, endodontologie, kindermondverzorging en angstige patiënten.

Wie zoeken wij

Als tandarts/endodontoloog bij Dental Clinics werk je in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wat bieden wij

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar werken@dentalclinics.nl o.v.v. ‘vacature tandarts/endodontoloog’. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Alexander Riegen (06 – 11 33 97 05).

Solliciteer direct