Zoek een vacature

Tandarts – 1 tot 3 dagen per week – Moergestel

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandarts
Uur per week
8-16 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Suzanne van Es
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0615634666

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Ons gepassioneerde tandheelkundig team van Tandheelkundig Centrum Moergestel, is op zoek naar een enthousiaste en collegiale algemeen tandarts.

Tandheelkundig Centrum Moergestel is een moderne, vooruitstrevende doch gemoedelijke praktijk die 15 jaar geleden is opgestart, maar zich nog altijd wil blijven ontwikkelen en verbeteren. Er werkt een team dat iedere dag weer met passie en veel liefde voor het vak, klaar staat voor de patiënt.

Wat ga jij doen?
Als algemeen tandarts ga jij, samen met je assistente, de best mogelijke mondzorg bieden. Je hanteert daarbij een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij je alle aandacht besteedt aan de communicatie met onze cliënten. Jij borgt onze hoge kwaliteit en bent servicegericht, waarbij jij onze cliënten centraal stelt. Bij de behandelingen maak jij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Wie zijn wij

Tandheelkundig Centrum Moergestel is een moderne praktijk, waarin cliënten voor alle facetten van de tandheelkunde terecht kunnen. Er wordt gewerkt met de meest moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Een essentieel onderdeel daarvan is de aandacht voor de cliënt en voor preventie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ons team bestaat uit meerdere tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)assistentes, en een praktijkmanager.

Tandheelkundig Centrum Moergestel is onderdeel van GAEV Dental B.V.

Wie zoeken wij

Als algemeen tandarts beschik jij over een afgeronde opleiding tandheelkunde en ben jij BIG geregistreerd. Hierbij staan wij open voor tandartsen die al ervaring hebben opgedaan, maar ook zeker net afgestudeerde tandartsen die hun nieuwe kijk op de tandheelkunde mee willen nemen naar de praktijk, zodat we van elkaar kunnen leren. We zouden het leuk vinden als je affiniteit hebt met het behandelen van kinderen, maar indien je een andere differentiatie of interesse hebt, staan wij daar ook voor open.

Jij bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Zelfstandig werken is net zo vanzelfsprekend voor jou, als samenwerken met ons fantastische team. Daarnaast heb jij collegialiteit hoog in het vaandel staan.

We hebben de voorkeur voor iemand die nu 1 dag in de week beschikbaar is en dit later in 2021 of 2022 wil gaan uitbreiden naar 3 dagen. Mocht jij voor een ander aantal dagen beschikbaar zijn, bespreken we alsnog graag met jou de mogelijkheden.

Wat bieden wij

Jij kunt rekenen op een uitdagende ZZP-baan bij een gezond groeiend bedrijf, met een plezierige werkomgeving waarbij er volop ruimte is voor jouw persoonlijke werkwijze. Jij krijgt de vrijheid om binnen deze functie, jouw manier van werken vorm te geven en ons te verrassen met nieuwe ideeën en initiatieven.
Graag leggen wij onze gezamenlijke afspraken vast in een overeenkomst van opdracht, passend bij jouw persoonlijke situatie, ervaring en beschikbaarheid. Daarbij ontvang je met jouw verjaardag en met Pasen en Kerst een leuke attentie, net zoals onze vaste medewerkers.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV met korte motivatiebrief via https://gaevdental.recruitee.com/o/tandarts-1-tot-3-dagen-per-week
Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer direct