Zoek een vacature

Allround (tandarts)assistent (m/v) 32 uur per week Amsterdam

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandarts
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Barbara van den Hoek
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0625510510

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Wat ga jij doen?
Als allround (tandarts)assistent ben jij breed inzetbaar binnen de praktijk. Zo ben jij een kei in baliewerkzaamheden waarbij jij verantwoordelijk bent voor een goede agendabezetting én ben jij tevens het aanspreekpunt voor onze patiënten/cliënten. Daarnaast assisteer jij onze tandartsen bij de diverse behandelingen aan de stoel. En ook ga jij werkzaamheden vervullen als omloop- & sterilisatieassistent.

Wie zijn wij

Wie zijn wij?
Implantologie Amsterdam is een gevestigde naam in de regio en een praktijk voor algemene tandheelkunde en een verwijspraktijk voor Implantologie. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg en wij doen dit door de best mogelijke persoonlijke mondzorg te bieden. Door extra aandacht voor zelfzorg en preventie willen wij een bijdrage leveren aan de algemene gezondheid van onze patiënten. De praktijk beschikt over 6 behandelkamers en sinds de oprichting in 1998 is de staf uitgegroeid naar een team bestaande uit vier tandartsen (implantologen), een mondhygiëniste, drie assistentes, een secretaresse en een office manager. Implantologie Amsterdam is onderdeel van GAEV Dental.

Wie zoeken wij

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste (tandarts)assistent of baliemedewerker met tandheelkundige ervaring, die graag deel uit maakt van een hecht en divers team. Jij houdt het hoofd koel tijdens eventuele piekmomenten en je vindt het leuk om afwisselende taken en verantwoordelijkheden te hebben. Met jouw klantgerichtheid heet jij cliënten welkom, beantwoord jij hun vragen optimaal en stelt hen gerust indien nodig. Jij tovert een glimlach op ieders gezicht!

Wat bieden wij

Waar kan jij op rekenen?
Wij creëren een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Binnen onze praktijk werken we dan ook op een ontspannen wijze, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. We zetten de juiste persoon op de juiste plaats, om zo het beste in iemand naar boven te halen en daarmee de best mogelijke mondzorg te bieden. Wij werken volgens de arbeidsvoorwaarden van de KNMT.
Naast een salaris conform de KNMT arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou 8% vakantiegeldopbouw, 25 vakantiedagen o.b.v. een volledig kalenderjaar en fulltime dienstverband, een woon-werkverkeer reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Daarnaast ontvang je een leuke attentie voor jouw verjaardag en voor Pasen en Kerst.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV met korte motivatiebrief per mail. Deze kun je sturen naar hr@gaevdental.nl
Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.
Vragen
Inhoudelijke vragen over deze vacature kun je per mail stellen aan mevrouw Bahar Sarrafi Gohar via info@implantologieamsterdam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer direct