Zoek een vacature

Tandarts – 3 dagen in de week – Udenhout

Werkgever
GAEV Dental B.V.
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Suzanne van Es
Adres
Almystraat 14
Postcode en plaats
5061PA, Oisterwijk
Telefoonnummer
0615634666

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Voor ons Tandheelkundig Centrum Udenhout zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde algemeen tandarts die samenwerken hoog op zijn lijstje heeft staan.

Tandheelkundig Centrum Udenhout is een moderne, vooruitstrevende doch gemoedelijke praktijk waar vrijwel iedere vorm van de mondzorg wordt uitgevoerd. We hebben een hecht team dat iedere dag weer met passie en veel liefde voor het vak klaar staat voor de patiënt.

Wat ga jij doen?
Jij gaat de best mogelijke mondzorg bieden en je hanteert daarbij een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij je alle aandacht besteedt aan de communicatie met onze cliënten. Jij borgt onze hoge kwaliteit en bent service gericht, waarbij jij onze cliënten centraal stelt. Bij de behandelingen maak jij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen. Ontwikkeling wordt binnen de prakrijk gestimuleerd en er is dan ook ruimte voor differentiatie.

Wie zijn wij

Tandheelkundig Centrum Udenhout is een professioneel en goed aangeschreven praktijk. De praktijk beschikt over 10 behandelkamers en er wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur zoals CBCT scan, T-scan en Trios intra orale scanner. Ook heeft de praktijk een eigen laboratorium.

Het team bestaat uit diverse tandartsen, implantologen, parodontoloog, kaakchirurgen, mondhygiënistes en (preventie)assistentes. Allen gespecialiseerd in de behandeling van of ondersteuning bij tandvleesproblemen en preventieve behandelingen. Daarnaast is er een baliemedewerker en een praktijkmanager werkzaam, die zorgen voor een gestroomlijnde praktijkvoering en de afwikkeling van de administratie.

Tandheelkundig centrum Udenhout is aangesloten bij GAEV Dental B.V., een initiatief van tandartsen voor tandartsen, waarbij de cliënt centraal staat. We streven naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame mondzorg.

Wie zoeken wij

Als algemeen tandarts beschik jij over een afgeronde opleiding tandheelkunde, heb jij minimaal 3 jaar ervaring en ben jij BIG geregistreerd. Jij bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Zelfstandig werken is net zo vanzelfsprekend voor jou, maar je weet ook dat je als tandarts afhankelijk bent van de assistentes en ziet jouw werk dan ook iets wat je alleen kan bereiken door samen te werken. Jij bent 3 dagen in de week maandag, dinsdag en vrijdag beschikbaar. En of het nu om een oude vertrouwde cliënt gaat of om een van onze allerjongste cliënten, met jouw (kind)vriendelijke benadering weet jij elke cliënt gerust te stellen.

Wat bieden wij

Jij kunt rekenen op een uitdagende ZZP-baan bij een gezond groeiend bedrijf, met een plezierige werkomgeving waarbij er volop ruimte is voor jouw persoonlijke werkwijze. Jij krijgt de vrijheid om binnen deze functie, jouw manier van werken vorm te geven en ons te verrassen met nieuwe ideeën en initiatieven. Zoals aangegeven stimuleren wij jouw ontwikkeling en staan dan ook open voor jouw ontwikkelplan.

Graag leggen wij onze gezamenlijke afspraken vast in een overeenkomst van opdracht, passend bij jouw persoonlijke situatie, ervaring en beschikbaarheid. Daarbij ontvang je met jouw verjaardag en met Pasen en Kerst een leuke attentie, net zoals onze vaste medewerkers.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV via https://gaevdental.recruitee.com/o/tandarts-3-dagen-per-week-udenhout
Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteer direct