Zoek een vacature

Tandarts medewerker Hendri-Ido-Ambacht (regio Rotterdam)

Werkgever
Dent2Dent
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Renata Duut
Adres
van Beethovenstraat 2A
Postcode en plaats
2983BV, Ridderkerk
Telefoonnummer
0180-437778

Functieomschrijving

Vanwege het aanstaande pensioen van 1 van onze tandartsen zijn wij per september 2020 op zoek naar een tandarts die ons team komt versterken. Deze vacature geldt voor onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zoeken een praktijkmedewerker voor in ieder geval 2 dagen (woensdag en donderdag). Ervaring is geen must, wij bieden een jonge tandarts alle ruimte en gelegenheid om uit te groeien binnen ons team met ervaren tandartsen. Voor een goede indruk van de praktijk, kun je onze website bezoeken: http://dent2dent.nl

Wie zijn wij

Tandartsenpraktijk Dent2Dent is een professionele, moderne, gezellige en uitstekend georganiseerde praktijk met 2 vestigingen. Ons team van professionals doet er alles aan om onze patiënten de best mogelijke mondzorg te bieden. Een persoonlijke benadering van onze patiënten staat centraal. Onze medewerkers nemen ruim de tijd voor de patiënten waardoor de patiënt zich gehoord en begrepen voelt. Wij staan garant voor onze deskundigheid. De tandartsen hebben ieder hun specialisme zodat iedere patiënt altijd bij ons terecht kan. Door regelmatig cursussen en studies te volgen blijven onze medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht heeft 4 behandelkamers waarvan 1 kamer is uitgerust met een microscoop. De bereikbaarheid is uitstekend en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wie zoeken wij

Wij zoeken en kundige, Nederlands sprekende en gezellige tandarts die het fijn vindt in teamverband te werken.
Ervaring is voor ons geen vereiste, wij bieden een beginnende tandarts alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen.
Wat betreft woon-werkverkeer is het wel handig wanneer je wonend bent in de regio Zuid-Holland.

Wat bieden wij

Wij bieden een gezellig en informeel team van medewerkers met uitsluitend gemotiveerde en gediplomeerde assistentes. Onze moderne praktijk is voorzien van uitstekende apparatuur. Verder werken wij met hoogwaardige materialen en garanderen wij een goede agenda vulling.
De werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur en desgewenst is zaterdag werken een optie.
Het team is een mix van ervaren en zeer ervaren tandartsen waardoor ook een startende tandarts indien nodig, kan rekenen op de nodige steun van een collega.
Voor een goede indruk van de praktijk, kun je onze website bezoeken: http://dent2dent.nl

Solliciteer direct