Zoek een vacature

Tandarts (gehandicaptenzorg)

Werkgever
Centrumtandzorg
Functie
Tandarts
Uur per week
0-8 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Melissa van de Weijenberg
Adres
Eekbrouwersweg 4
Postcode en plaats
5233 VG, 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer
0736416565

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Wij zoeken een tandarts met ervaring en opleiding in de differentiatie tandarts gehandicaptenzorg voor onze externe locatie ’s Koonings Jaght in Arnhem. Ervaren tandartsen met affiniteit voor gehandicapten worden zeker ook uitgenodigd. Dagen zijn in overleg.

Wie zijn wij

Centrum voor Tandzorg is niet zomaar een praktijk. Wij vinden dat iedereen een goede mondzorg verdient. Centrum voor Tandzorg is een stichting met een maatschappelijk doelstelling. Naast de algemene praktijk richten wij onze zorg ook op kwetsbare groepen. (jeugd, ouderen en gehandicapten). Samen met je collega’s vorm je een sterk team waar mondzorg centraal staat. Alle collega’s waar jij mee werkt streven alleen naar kwaliteit en hebben een zeer grote dosis aan passie voor hun vak. Het leveren van kwaliteit en de juiste zorg uitdragen naar patiënten. Elke dag is weer een bijzondere.

Wie zoeken wij

Je bent zeer gedreven en hebt veel passie voor het tandheelkundige zorg. Je bent nauwkeurig, gestructureerd en communicatief vaardig. Je kan goed functioneren in een team en je beschikt over een passende opleiding met diploma.

Wat bieden wij

Je komt in een uitdagende en afwisselende functie in een aantrekkelijke en goed georganiseerde omgeving. Samen met een enthousiast team werk je mee aan tandzorg 2.0. Betrokkenheid en bevlogenheid scoren hoog in onze organisatie. Wij werken met zoveel mogelijk vaste teams in een concept dat is gebaseerd op de richtlijn.

Enthousiast? Stuur dan jouw CV en motivatie naar hrm@centrumtandzorg.nl. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Melissa van de Weijenberg (073-6416565).

Solliciteer direct