Zoek een vacature

Tandarts gezocht voor Dental Clinics Weesp

Werkgever
Dental Clinics
Functie
Tandarts
Uur per week
16-24 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw Diane Hannink
Adres
Postcode en plaats
,
Telefoonnummer
06 - 506 824 77

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Ben jij een patiëntgerichte, ervaren tandarts die gaat voor kwaliteit? Dan ben jij de tandarts voor 3 dagen die wij zoeken!
Als tandarts bij Dental Clinics werkt je als algemeen practicus in een professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten aan de beste kwaliteit zorg. Dankzij nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Het Service Center ondersteunt de praktijk volledig op het gebied van kwaliteit en administratie. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

Wie zijn wij

In ons gezellige team werk je samen met verschillende specialismen en volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken. Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen hierbij de basis. Patiënten kunnen ook bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne, orthodontie en een perfect passende kroon, brug of inlay met Cerec. De praktijk is gevestigd in de voormalige Maarten Lutherkerk en combineert de historische elementen van de kerk met een moderne en unieke werkomgeving.

Wie zoeken wij

Je hebt ervaring en brede aandacht voor tandheelkunde en kwaliteit. Je voelt je aangesproken door ons teamconcept en werkt graag met het team aan de beste tandheelkundige zorg voor de patiënten. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

Wat bieden wij

Solliciteer direct