Zoek een vacature

Per direct gezocht een tandartsassistent(e) voor onze groepspraktijk in Amsterdam Oud-Zuid.

Werkgever
Tandartsenpraktijk Van 't Hooft
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
24-32 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw J. van Leeuwen
Adres
Okeghemstraat 10
Postcode en plaats
1075pm, Amsterdam
Telefoonnummer
020 - 676 44 16
Website

Functieomschrijving

Een gediplomeerd tandartsassistent(e) of met veel ervaring, die: – Sociaal, assertief en collegiaal is – Behulpzaam, flexibel en oplossingsgericht – Het vanzelfsprekend vindt om de tandarts volledig te ontzorgen- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal – Een passie voor deze functie heeft – De dagen en tijden kunnen we met elkaar overeenkomen.

Wie zijn wij

Wij zijn een groepspraktijk, met 5 behandelstoelen verdeeld over 2 locaties. Ons team bestaat uit 7 tandartsen, 5 mondhygiënistes, preventieassistente,
5 stoelassistentes, 5 balieassistentes en een praktijkmanager.
Bij ons vindt een diversiteit aan behandelingen plaats, te weten: Implantologie, Parodontichse behandelingen, kleine chirurgische ingrepen, cosmetische tandheelkunde, Botox en Filler behandelingen, Orthodontische behandelingen en wij behandelen angstpatiënten.
Dit allemaal in een fijn teamverband met een vlotte, informele en transparante cultuur.

Wie zoeken wij

Een gediplomeerd tandartsassistent(e) of met veel ervaring, die: – Sociaal, assertief en collegiaal is – Behulpzaam, flexibel en oplossingsgericht – Het vanzelfsprekend vindt om de tandarts volledig te ontzorgen- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal – Een passie voor deze functie heeft.

Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, reageer dan snel en stuur je CV met motivatie naar onze praktijk.

Wat bieden wij

Werken in een enthousiast team waar kwalitatieve tandheelkundige zorg wordt geboden aan onze patiënten. Werken in loondienst met goede salariëring.

Solliciteer direct