Zoek een vacature

Tandartsassistent

Werkgever
MP3 Tandartsen
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw M.R.E. Pols
Adres
Regentesselaan 3
Postcode en plaats
7316 AA, Apeldoorn
Telefoonnummer
055-3553513

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

Heb je er ook zin in om een fantastisch vak te leren en om ergens echt goed in te worden? Dat komt dan goed uit want MP3 Tandartsen heeft op dit moment een zeldzaam plekje vrij voor een (leerling-) Tandartsassistent(e) die de ambitie heeft om verder opgeleid te worden tot Tandartsassistent(e)/Preventie-assistent(e). Onze assistentes zijn zonder uitzondering opgeleid tot talentvolle medewerkers en bereiken in onze praktijk het hoogst haalbare niveau.

We zoeken een Havo schoolverlater of een mbo tandartsassistente met enige ervaring . We vragen een actieve, enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met betrokkenheid en passie voor het vak en ambitie om door te groeien naar preventie-assistent. Het zou leuk zijn als je woonachtig bent in Apeldoorn of binnen een straal van 30 km. We vragen iemand voor 3 tot 5 dagen in de week, in ieder geval voor de dinsdag, woensdag en vrijdag, overige dagen in overleg.

Wie zijn wij

MP3 Tandartsen is een vooruitstrevende tandartspraktijk gevestigd in een historisch pand in het centrum van Apeldoorn met 5 tandartsen en 13 assistenten.

Wie zoeken wij

Ben je schoolverlater en zoek je een uitdaging? Super!, dan willen we graag met je in gesprek komen over de kansen die onze praktijk je kan bieden. Ben je al Tandarts- of Preventie-assistente en ben je op zoek naar nieuwe kansen? Reageer dan direct, wij hebben plek voor je!

Wat bieden wij

Een mooie werkplek op een goede locatie in het centrum van Apeldoorn, met een fantastische werksfeer, een gemotiveerd team met enthousiaste en betrokken medewerkers. Bij MP3 tandartsen is ruimte voor ontwikkeling van je talenten en voor innovatieve ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Solliciteer direct