Zoek een vacature

Tandartsassistent

Werkgever
MP3 Tandartsen
Functie
Tandartsassistent
Uur per week
32-40 uur
Dienstverband
Vast
Contact
mevrouw M.R.E. Pols
Adres
Regentesselaan 3
Postcode en plaats
7316 AA, Apeldoorn
Telefoonnummer
055-3553513

» Andere vacatures van deze werkgever

Functieomschrijving

MP3 Tandartsen heeft op dit moment plek voor een (leerling-) tandartsassistent die de ambitie heeft om verder opgeleid te worden tot tandartsassistent of preventie-assistent. In onze kliniek worden alle specialisaties in de tandheelkunde toegepast.

Wie zijn wij

MP3 Tandartsen is een vooruitstrevende tandartspraktijk met 5 behandelkamers gevestigd in een historisch pand in het centrum van Apeldoorn met 5 tandartsen en 13 assistenten.

Wie zoeken wij

We zoeken mbo tandartsassistente met enige ervaring of een schoolverlater zonder ervaring. We vragen een actieve, enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met betrokkenheid en passie voor het vak en ambitie om door te groeien naar preventie-assistent. Woonachtig in Apeldoorn of binnen een straal van 30 km. We vragen iemand voor 4 dagen per week, in ieder geval voor de donderdag en de vrijdag, overige dagen in overleg.
Ben je schoolverlater met HAVO en zoek je een uitdaging? Ook dan willen we graag met je in gesprek komen over de kansen die onze praktijk je kan bieden. Ben je al Tandarts- of Preventie-assistent en ben je op zoek naar nieuwe kansen? Reageer dan direct, wij hebben plek voor je!

Wat bieden wij

Een super werkplek op een fantastische locatie in het centrum van Apeldoorn, met een geweldige werksfeer, een gemotiveerd team met enthousiaste en betrokken medewerkers. Bij MP3 Tandartsen is ruimte voor ontwikkeling van je talenten en voor innovatieve ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Solliciteer direct